fredag 28. oktober 2011

En gledens dag!

Vår kjære lille pusekatt Knut har vært borte i 3 uker, og han er i god behold! Han har rota seg inn på Nidar Sjokoladefabrikk, og de som jobba der var så lei at han kom inn i produksjonen, at de ville avlive han(!). En snill dame som redder katter i nød, tok seg av han. I dag, akkurat 3 uker siden han forsvant, fikk jeg telefon fra henne om at hun hadde tatt seg av Knut <3 Herlig at det finnes sånne snille mennesker! Her er siden hennes, om noen skulle savne katten sin i Trondheimsområdet. :)
Vi skal til Molde igjen i helga, og broren min som bruker å passe han når vi drar hjem, skal også bli med. Det ble plutselig litt forandringer i planene, og jeg vurderte bare å bli igjen i Trondheim, da sier dama: "jamenn, jeg kan passe han over helga, han trives her med mange andre katter." Så koselig!
Da blir det Moldetur på oss igjen, Molde (MFK) spiller kamp på søndag, og vinner de den kampen vinner vi i år! Håper virkelig vi vinner, da blir det et artig år å være moldenser i trønderland.. ;)

Bilde fra tidligere i år, min bror Tony til venstre (veldig morsk..?) og min kjæreste Aril :) Dette er i Arils tidligere ungkarsbolig ;) hehe.

Dette ble vel ikke mye til interiør-innlegg, men kommer sterkere tilbake neste uke! ;) Har vært mye skolearbeid denne uka, sitter med en semesteroppgave som skal inn nå idag, skal prøve å gjør den unna, så vi får dratt i rett tid! Skal også overrasske foreldra til Aril med besøk, det blir morsomt ;)

 Kjempekoselig med tilbakemelding og hilsener fra dere, det gir giv til å fortsette å skrive blogg:)
Ha ei fin helg alle søtiser!

Stor klem fra 
 post signature

tirsdag 25. oktober 2011

Utestemning og noe nytt til stuen

I dag fant jeg ut at jeg bare MÅTTE på Ikea for å kjøpe en hylle til kjøkkenet, til min kjære sa jeg at stakkars Tore (vår nye kampfisk) måtte ha en akvarieplante, og Aril som er blitt glad i fisken allerede, bet på ;) Greit å ha noe å lure de med på, neste gang skal jeg bruke "husker du ikke at de hadde pølser i brød til 5 kroner?" ;)
Men når man vet helt hva man skal ha, og kjæresten er nøye på at man KUN ser på hva som står på handlelisten, da går det bra og til og med han overlevde ;)
Siden kjøkkenet vårt er så lite, har vi stort behov for oppbevaringsplass, og med to skap til oppbevaring av mat, kjøkkenklær, lyspærer, smertestillende osv, blir det fort ganske så fullt. Vi har tidligere hatt en lackhylle på  kjøkkenveggen, med to oppbevaringsbokser, men idag kjøpte vi enda en flygehylle og hang den høyt. Der har vi nå fått 4 oppbevaringsesker, og mye bedre plass i skapet :D


Kanskje ikke kjempefint, men veldig praktisk ;) Dymofiserte boksene med; tørrvarer, bakevarer, krydder og first aid ;)


Vi hang også samme hylla opp på badet, bare i høyglanset. :) Aril har fått stått på idag, godt med en snill kjæreste som hjelper til, når dama får nye ideer (som helst skulle skjedd igår) ;)

Etter å ha slitt med å henge opp på både betongvegg (kjøkkenet) og på flis, ble det......pepperkaker på oss ;) Hater å innrømme det, men eska sto så fint rett foran meg på Ikea idag..og 25 kroner... da ble det pepperkaker og Ylvis på oss ;)



Prøvde også å pynte litt ute på trappa, med kassen jeg kjøpte på loppemarked. Oppi den dekte jeg med mose, noe greiner fra et tre, og lyng. Kjøpte også en billig lykt fra Ikea idag, som fikk æren av å stå ute (orker ikke bruke masse penger på dette, da det er sannsynlighet for at det blir tatt, den store lykta er støpt fast ;))

 Dette var egentlig et 5minutters-oppdrag da vi drev på å styra med å få opp hyllene. 
Så skal bli bedre etterhvert. Lyste iallefall opp en grå og kald høstkveld på Møllenberg :) Skal prøve å få kjøpt en figur eller noe til  ha i kassen, ble litt tomt. Har du ideer, kom gjerne med de ;)
 Skal komme tilbake med bedre bilder senere når jeg har fått ordna litt... var litt mange folk som gikk forbi da jeg drev på, så ble litt flaut da jeg tok frem kameraet, så det bars rett inn igjen ;)




Kjøpte meg også et gevir idag(!!) :) Har hatt lyst på det lenge, og fant det tilfeldigvis på en kjøp og salg side på Facebook. Det var mye større enn forventet, men kjempekult! :) 
Har noen større planer for stuen etterhvert, og geviret skal passe bra i den plana... kommer tilbake til det senere :)



Tenker å spraye det sølv eller hvitt, hva ville du gjort? :)


Klem 
post signature

mandag 24. oktober 2011

Loppefunn og Moldehelg

På torsdagkveld var vi som sagt på Loppemarked hos Irina, skal si det var mye der. Kjempekoselig stemning, kanelbollesalg, kaffe og masse fint til salgs! :)
Vi har jo ikke største plassen å oppbevare alt, så jeg må alltid tenke godt over kjøpt.."trenger jeg virkelig dette?" eller "har vi plass?". Men noe funn ble det likevel, fant en gammel pult som jeg skulle hatt på soverommet, men den ble dessverre for lang.. :/
Men ble fornøyd likevel, så fikk jo oss en liten torsdagstur fra Trondheim til Stjørdal ;) Alltid like koselig å komme seg bort litt, selv bare for noen timer ;)
Ble skikkelig fornøyd med epleblomsten vi kjøpte, usikker på hvor jeg skal ha den da, kanskje det blir på soveromsveggen, hva tror du? :) Tenker kanskje den ikke passer inn i den "kalde" stilen på stua...hmm;)


 Så ble det en liten sinkbalje til lyngen ute, en gammel kasse som jeg er litt usikker på hva jeg skal bruke til enda, hadde tenkt å ha den inne, men Aril skjønner ikke hvorfor jeg kjøpte den eller hvor jeg skal ha den, så kanskje den får plass ute den og... men så er det at alle stikker av med det vi har utendørs...


Disse lysestakene betalte jeg kanskje 30kr for, de skal sprayes hvit troor jeg! 


Så dro vi innom Plantasjen, der kjøpte vi oss lyng og en vintergrønn busk... :)

På fredag dro vi til Molde, der vi kommer fra. Skulle ha en skikkelig familiehelg, da vi alltid er ute hos venner når vi først er hjemme. Godt å bare ta det helt rolig, og få god middag og dessert påspandert, både hos mine foreldre og svigers ;) namm..
Hadde jo med kameraet i helga, men glemte så klart å ta bilder....er ikke det typisk.

Her er iallefall et bilde av litt av badet til mamma, elsker det. Dette tok jeg 1.juledag i fjor, gleder meg til akkurat samme rutine i år ;)


Søndag (i går) så dro jeg, Aril og hunden til familien min, Ozzy, ut på tur i skogen å plukka kongler, mose og greiner, skal prøve å få til noe koselig i inngangspartiet vårt nå senere, ikke så enkelt med dette "hølet", men kan uansett ikke bli verre ;)

Nå er det en liten rydde og vaskerunde, hater å pakke ut koffert, selv om det bare er for ei lita helg (er en elendig pakker...) ;)

Ha en fin mandag! ;)

post signature

torsdag 20. oktober 2011

Hekta på dymo... ;)


Etter jeg begynte å engasjere meg enda mer i blogg-verdenen, innså jeg raskt at det nye som "alle" interiør-bloggere har og bruker er; DYMO. Husker da jeg var 12 og fikk en av pappa, jeg festet navnet mitt på absolutt alt, og elsket den. Tiden gikk, og nå har jeg ikke sett den igjen... så for noen dager siden dro jeg på Clas Ohlson og kjøpte den billigste..den jeg hadde da jeg var 12 var til og med fancy'ere, slik elektrisk-sak...men, blakk som jeg er godtok jeg den billigste- og den funker jo kjempebra! ;) Bare litt kjipt om du glemmer hva den siste bokstaven du skrev, var ;)

Igår tok jeg og Aril å rusla oss en tur til byen for å kikke. Koselig å finne på noe med bare han også, som oftest er det sammen med andre vi tar oss tur til byen, eller jeg med venniner.
Vi leide hender, og så på julelysene(!) som begynner å komme på plass i trærne i Midtby'n i Trondheim. Pakket oss godt inn med klær, og tok alt helt stressfritt. Tror Aril likte denne type shopping mye bedre enn den "jeg har masse penger og må kjøpe alt"-shoppinga... ;) hehe.

(bilde fra google)

Jeg fant en kul telysholder på Åhlens, legger ut bilde senere. :)
Etter at jeg har innsett at jeg er blakk og ikke får noe utbetalt i måneden, har jeg blitt skikkelig flink på prioritering og hva jeg VIRKELIG ønsker meg (synes iallefall selv jeg er blitt flink...vet ikke med Aril ;)). Så det blir også mye mindre "tull-kjøp" som jeg ender ofte opp med :)

Stakk også innom en blomsterbutikk på Byhaven (synes egentlig de har mer interiør der enn blomster..men det er jo bare kos!). Da fant jeg små hjerter med hull i, perfekt til "til-og-fra-lapper" :)
Kjøpte hvite i tre, og noen sølvfargede aluminium? Ble plutselig usikker på hva det var ;) Prøvde med dymo'n på den sølvfargede til pappas gave...som enda ikke er kjøpt ;) Ideer? Skal hjem til Molde i morgen,  håper pappa også er hjemme.. han jobber mye rundt i landet. Da skal jeg lage kake til han:):)




Synes det ble litt kult jeg? :) Blir kult med tøft gavepapir:)




Vi har forresten et grusomt inngangsparti, da vi bor i en slags bygård og med utgang rett til gata. 
(Er egentlig glad jeg ikke deler trappegang med noen da:)

(vi bor her, i sokkelen. Bilder er fra prospektet, har malt døra i hvitt nå, da megleren hadde visnings-klistremerke på døra, som tok vekk en stoor flekk med maling da den ble fjernet..., men du ser iallefall hvordan det er...ikke lett å pynte opp dette.. ;)

Men uansett, det er ikke lett å "pynte" inngangspartiet sitt, når du bor på Møllenberg. Møllenberg er bydelen i Trondheim hvor det kanskje bor mest studenter, og derav mest festing. 
Så om du pynter utenfor, er det en sjangs for at ting blir stjålet eller ødelagt. Utrolig kjedelig at folk skal gjøre sånn.. men sånn er det. Hadde iallefall pyntet her i sommer, med et slags tavleskilt på døra, der jeg spikret fast opphenget, og trodde det skulle holde folk unna det... neida, skiltet forsvant etter noen dager.
Lykta vi har utenfor måtte vi støpe fast... hehe, den står iallefall der enda! Kjøpte også blomster og hadde utpå trappa i sommer, men uten hell, da vi ikke har sol på vår side..de døde ganske raskt :/

Tenkte jeg skulle prøve  på nytt å pynte opp inngangspartiet, lagde derfor et slags skilt av en ramme jeg hadde liggende, og dymo...såklart ;) Syns det  blei helt ok, skal prøve å henge den opp (spikre den fast!) snart. Så tenkte jeg at jeg skulle gå til innkjøp av Erica lyng til blomsterkassa... den trenger vel ikke mye sol den? Eller?... :p 

Her er noen ganske dårlige bilder av "skiltet" vårt...hehe, blir nok bedre når det kommer opp på døra.




Ikveld skal jeg tar med meg Aril og ett vennepar på Loppemarked hos Irina på Stjørdal:) Gleder oss veldig.   Håper vi finner noe kult ;) Ser iallefall ut som de har stått på masse i det siste, og med den fine stilen Irina har, så tror jeg også utvalget er bra :)

Ha en fin torsdag! :)

Klem 
post signature

tirsdag 18. oktober 2011

Små glimt i leiligheta

Idag er solen oppe på Møllenberg! Bare kjipt at vi aldri får sola inn her hos oss, siden vi flytta inn i mai har sola kun tittet inn én gang, det var da den reflekterte fra vinduet til naboen! ;) Men også ganske greit da det ikke støver såå masse som det gjør (eller vises... ) når sola står på hele tiden.
Iallefall, jeg ser sola over huset til naboen og den blå himmelen- jeg og Aril skal ut å gå en koselig liten høsttur straks, kanskje jeg finner noe i skogen også? :) Etter det skal vi på kafé med ei vennine av meg; Fairytale Cupcakes. Det er superkoselig der, og så godt med cupcakes! :) Legger ved noen bilder fra hjemmesiden deres:

Har enda ikke fått vaska ferdig fra festen i helga, utrolig artig kveld, og det så ikke ut da vi kom hjem fra byen i totre-tiden. Da fant jeg plutselig ut at jeg måtte rydde, og fikk med meg både vennina mi Isabell og Aril til å hjelpe meg! Etter at visse personer hadde det litt for artig, så måtte jeg vaske gulvet et par ganger også ;) Myye koseligere å stå opp på søndagsmorraen da! Formen var ikke så gæli heller, bortsett fra at jeg sov bort omtrent hele dagen...på kvelden fikk vi besøk av et vennepar, bestilte pizza fra pizzabakern og koste oss med film. :)
Har fått tatt noen små glimt fra leiligheta idag, ser alle snakker om det "perfekte" lys for bilder, det har jeg så å si aldri, da vi bor på skyggesiden ;) Har også lært at mange bloggere skriver hvor tingene deres er fra, så jeg skal prøve å bli bedre på det jeg også. Bra lys eller ikke, jeg knipsa noen uansett;
I vinduet;
  • Bokstaver fra Bohus
  • Hjerte fra Kremmerhuset
  • Lykt fra Casa Interiør
  • Potte fra Kremmerhuset
  • Plante som jeg stadig prøver å redde fra døden, fra Ikea ;)
  • Små telysholdere fra Indiska
  • Lite speil fra Ikea





På kommoden;
  • Kommode fra Ikea
  • Skål fra Kremmerhuset
  • Bilderamme fra Mexico
  • Lampe fra Clas Ohlson
  • Fat fra Åhlens
  • Steiner fra Åhlens
  • Hjerter fra Åhlens
  • Lysestaker fra Ikea
  • Ole Brum skilt fra Kremmerhuset
  • Bilder på veggen fra Bohus (tror jeg, fikk i gave)

Ha en fin dag videre, koselig med nye følgere! Velkommen :)

Klem fra post signature

mandag 17. oktober 2011

Bloggnavnet


Manuela med den fiine bloggen Mrs. Hardy har kommet med utfordring, der vi skal fortelle om bloggnavnet, og hvorfor det ble akkurat det!

Jeg kunne valgt mange navn, men tenkte det var bedre å velge noen som passet meg perfekt, og som jeg hadde noe slags bånd til. "The Pursuit of Happiness" kom etter jeg så filmen med samme navn, herlig og trist film med Will Smith og sønnen i hovedrollene. Den handler om å ikke gi seg, men strekke seg langt for å nå målene sine. "Streben etter lykken", synes den passer meg veldig godt, kanskje de fleste? Jeg prøver stadig å gjøre noe bedre for meg og mine for å få det bra, eller være lykkelig.
Bloggen har jeg som en slags hobby, da interiør også er en stor lykke for meg!
Det kommer stadig nye utfordringer i hverdagen som må nås for å få lykkefølelsen, det er kanskje det som drar oss fremover?


post signature

fredag 14. oktober 2011

Bursdagsfeiring

Fikk min etterlengtede Ikea-tur igår, veldig greit å bo i Trondheim og være 5minutters kjøretur unna, husker da jeg bodde i Molde og vi nærmest planla Ikea-tur en måned i forveien... ;) Kjøpte ikke så masse, fikk kjøpt bildehylle og rammer til hylla, samt et slags saueskinnsteppe til gulvet på soverommet, og så klart masse småtteri som man alltid glemmer at man har kjøpt (lys o.l).
Styrte på i hele natt med å finne bilder på nett til rammene mine, samt å lage til kake og muffins til min kjæres 25års dag som var i dag :)
Hatt venner på besøk å feira i kveld, kjempekoselig! I morgen kommer flere av vennene våre, så skal vi ha bokstavfest på lørdag (man kler seg ut i noe på den bokstaven enn får utdelt), gleder meg veldig! I morgen blir det kostymeshopping, veit jeg er litt sein..men vi har jo kostymebutikk her i Trondheim, så da tipper jeg at jeg finner noe der på bokstaven S ;)
Kjenner jeg er sliten nå etter en lang dag med masse stress å få vaska og ordna til selskap, godt å legge hode på puta nå... Aril ble veldig fornøyd med gavene, og storfornøyd med Arsenal-skjorta han fikk med meg (samt andre småtterier)...ikke så mye som skal til for en fotballgutt ;)
Legger ut noen bilder fra i kveld :) Pallebordet er enda ikke ferdig.... ;) hehe




Koselige venner på besøk! :)
Fra høyre: Aril, Joakim, Renate (søstra mi), Julie, Johan, Chris Stephan og Anita.
Nå er det en liiiten bloggerunde før øynene mine slukker!
Her er en koselig blogg av Tonje som bor på Skåla, der jeg kommer fra, hun er faktisk trønder, så vi har bytta litt plass ;)
Nattaklem fra post signature

onsdag 12. oktober 2011

DIY-blogg

Driver å skal lage ørepynt-oppheng, og i går googlet jeg litt, og da kom jeg over denne "Do it yourself"-bloggen, mange enkle og kule tips til både mote og interiør. Liker :)



Bilder lånt fra bloggen hennes. Hun har nå startet ny blogg; http://diyfashion.blogg.no/.

Nå skal jeg snart på........wait for it.........



IKEA! :D

så skal jeg prøve å få ordna ørepyntoppheng :)

Ha en fin onsdag! :)

post signature

Soverom NÅ (ikke ferdig)

Ah, dagen idag gikk ikke helt som planlagt, siden Aril (min kjære) har bursdag på torsdag, så skal vi feire med fest på lørdag, så både venner av han og meg kommer fra Molde og Ålesund for å feire han- kjempekoselig :) Så siden vi skal feire med selskap på torsdag, og jeg har planer imorgen, så ble det plutselig litt stress med å vaske å rydde til vi får overnatting, av hele 3 personer...i vår lille leilighet ;) De kommer jo på fredag, så da gikk planene med å ordne soverom idag, litt i vasken:) Men siden jeg lovte det, så legger jeg ut bilder av det uferdige rom. Har igjen endel enda... mangler pynteputer til senga (disse her er gamle, fra da jeg hadde hus med eksen) og noe på veggene:) Har en wallsticker liggende klar da; PS I love you, nåååå...så søtt..hihii.., neida ;) Plana var å ha den over senga, men det ble litt i knappeste laget mellom gavlen og vinduet, så tenkte å prøve å ha den på langveggen, en av de iallefall... Nå er jeg på leting etter en liten gammeldags pult eller et slags konsollbord, kanskje det blir litt trangt, men skulle så gjerne hatt det til å ha smykker og dill på den...ser så rotete ut i vinduet på badet. Så er jeg på leting etter en større kiste til å ha foran senga til sengeteppe og pynteputer, hater å kaste det på gulvet hver gang vi skal legge oss, blir så raskt støvete -og lite innbydende :(

Hehe, nå så jeg over bildene, off... ikke tro det skal være sånn som nå, jeg skal få opp bilder og slikt ;) Så har jeg to store lysestaker til kubbelys som jeg tenkte å ha på ene nattbordet, men det ble for stort i forhold til lampen :/ Kanskje de kan stå på gulvet:) Skulle hatt noe slags lysestaker til nattbordene, ingenting er mer romantisk enn levende lys og en kjæreste i senga ;)

Har fått fuget oppe ved listene på soverommet idag da, det glipper veldig der, så vi valgte å tette igjen, istedet for å begynne å kjøpe og kappe nye:) Så om du ser akrylmasse klint på veggen, så skal det bort etterhvert... merker ting tar lengre tid enn jeg tror ;)

Imorgen er det LØNN :D Woohoooo :) Luselønn da, da jeg omtrent ikke har jobba, men skal nok få med kjæresten på Ikea, så får jeg kjøpt den etterlengtede bildehylla...er ikke masse jeg ber om! ;) men må vel likevel betale den selv!;)

Så skal vi prøve å få funnet beis eller lignende til pallebordet, er fortsatt såå usikker på hvilke farge jeg vil ha, eller om jeg i det hele tatt synes den passet inn i den lille stua... :/

Uansett, nå er det nattatid igjen...hjelp klokka går fort! Fikk min htc igjen fra reperasjon idag, greide fint å ødelegge minnekortluka med engang, da jeg tok feil minnekort i (et større et)....FML. Hihi. Så nå skal jeg legge meg i senga å klure, og sikkert vekke Aril i sinne over at jeg ikke får det til... neida....eller.

Godnatt ;)

Soveromsbilder;


Arils skap er det helt til høyre...resten er miiiittt! ;) hihi
Vi skal ha like håndtak...tar bare litt tid..Aril..... ;)

Ikke helt sikker på om bokstavene skal stå i vinduet enda, eller om de skal på veggen.. hva synes du? :)



post signature