onsdag 25. januar 2012

Spiseplass, endelig!

Etter å ha vært uten spiseplass (bortsett fra å sitte i sofaen med et laavt spisebord) i lang tid, så var det godt å endelig kunne sitte ved et bord å innta middagen! Vi leita i lengre tid etter noe vi kunne ha på stua, da vi har kjempelita stue. Vi sto mellom dyre bord/stoler fra Bolia (som jeg hadde kjeeempelyst på)-  og endte opp med Jysk og  Living-stoler..haha. Alt jeg hadde lyst på ville bare ta hele stua, da var det like greit å kjøpe noe som passet, og som så ok ut. Så får jeg heller ønske meg Corona spisebord til vi får større plass..og gjerne ETC spisestoler, eller lignende. ;)
Det blir ikke verdens beste kvalitet på bildene, da jeg har rota bort laderen til speilreflekskameraet (har lett overalt..!) Så da får undervannskameraet vi kjøpte til dykkeferie brukes ;)
Manifesto posteren fikk sin plass her.
Love it.


Vi har også fått opp bildet som kompissen til Aril har tegnet, av favorittbandet her i gården; NOFX. :)

Nå skal vi se "Our Idiot Brother", litt sent, men siden vi sov 2 timer i ettermiddag, så går nok det veldig bra! hihi. <3


Klem
post signature


PS: Tipser også om konkurransen på STUDIOs side, hvor du kan vinne masse fine premier! :D Jeg er iallefall med, og det kan du også, ved å gå inn hit ;)

mandag 23. januar 2012

Hvite roser

Tiden strekker ikke helt til for blogging for tida, i det siste har vi vært i bursdagsselskap, hatt vennekvelder og i helga var vi på Oppdal og feira 30årsdagen til storesøstra mi! :) Kjempekoselig. 

Jeg er jo student, og prøver å bruke tiden på å gjør skolearbeid, samt vaske, rydde og få det til å se noen lunde "normalt" ut her hjemme, og være sosial. Likevel glemmer jeg litt bloggen, jeg skal skjerpe meg! ;) Jeg har jo egentlig good tid til det. Sånn egentlig ;) Og det er jo min lille hobby!

Men jeg har alt for mange baller i lufta, og alt for mange påbegynte prosjekter, tipper noen kjenner seg igjen. Og man vil jo vel egentlig ikke "presentere" halv gjorte prosjekt, vil man vel? :)

Jeg skulle jo komme med nye bilder fra stua, og spisekroken vi har fått ordna, men da jeg hadde rydda så fint, og slo på kameraet..."batteriet er tomt". Tyypisk Natalie.

MEN, jeg har fått roser. Hvite roser. Av en stk fin kjæreste. :)  
(De bildene tok jeg bilder av tidligere i uka. Da sikkert resten av stua var bomba) ;)
Håper dere har det fint alle sammen! :) 
Om noen har ideer til steder med fin bordpynt (duker, servietter, løpere o.l) tar jeg imot med takk, finner ikke så mye fint lengre!:)

Klem

 post signature

mandag 16. januar 2012

Bildehylle og nye puter
Takk for koselige tilbakemeldinger om mitt drømmebryllup, kjenner jeg gleder meg, hihi. (Håper det noen gang skjer nå da) ;) 

I helga har vi kjøpt oss spisegruppe, eller kjøkkenbord og stoler må jeg presisere, da vi dessverre ikke har plass til noe spisestue- men vi har det på stua da ;) Vi har hatt mye besøk i helga, og derfor har vi ikke hatt så mye tid til å vaske, ommøblere, ordne ting som det skal være osv, så det får komme bilder av det senere :) Det ble ikke noe fancy svænski, men det gjorde seg med en plass å spise! ;)

Vi fikk også bort pallebordet i helga, litt trist, var jo litt glad i det, og brukte litt tid på å få det slik vi ville ha det.. men med spisestue, så ble det ikke mye plass til overs til et stort pallebord.


Jeg har innvadert leiligheta med litt rosa detaljer, hihi. Jeg dro på Ikea bare for å kjøpe denne rosa boka.. og synes den passer der- hva syns du? Ser nå at hermetikkboksen kanskje ikke passet helt inn..hihi ;)

Har også kjøpt nye puter til sofaen, her er to av dem.. da samboeren ikke vil flytte seg ut av sofaen, får det nøye seg med ene siden av sofaen nå ;)
Liker den hvite ganske godt, den er fra Ellos og til en fin pris. Den svarte puta  fra Kid kjøpte jeg også her en dag. Sølvputa er fra 2008, og tror den ble kjøpt på Bohus i sin tid. 


Koselig tekst :)


Nå skal jeg prøve å få ordna litt på soverommet :)

Ha ei fin uke!

Natalie

torsdag 12. januar 2012

Utfordring: Mitt drømmebryllup

Jeg henger meg på nok en utfordring hos Maia med bloggen {Fabelaktig}. Nå skal vi vise drømmebryllupet vårt! Og hva er vel ikke bedre enn det, jeg ELSKER jo alt som har med romantikk og gjøre. Og bryllup da. Dåån. Jeg sa tidligere at jeg aldri ville gifte meg, mest pga taler, kakeskjæring, vals, ja- jeg er ei pingle.
MEN, så fant jeg ut at jentene velger selv om de vil holde tale, og alt det andre..jeg bestemmer jo selv, det er jo isåfall mitt bryllup- og jeg bestemmer jo selv! ;)

Så ja, jeg er romantiker, men jeg er sjenert (sikkert mange som ikke er enig nå..), men jeg er jo enda ikke fridd til, og om det blir bryllup-så blir det jo ikke med det første, og da har jeg god tid, og kanskje ting forandrer seg. :)

Jeg drømmer om et bryllup på sensommeren. Det er fortsatt varmt ute. Det er sol. Det er flotte mennesker. Det er natur. Det er IKKE et samfunnshus eller bedehus av noe slag, aller helst ville jeg hatt et utebryllup, men jeg har ikke helt funnet ut hvordan det skal gå an her i kalde Norge. Tidligere sa jeg at OM jeg skulle gifte meg, ble det i Bahamas. Nå er ikke min kjære helt enig i dette, så vi får se, da blir isåfall bryllupsreisen der ;)

Her har jeg samlet noen glimt om hvordan mitt drømmebryllup vil se ut:

Hadde ikke sagt nei til et utebryllup, ala dette:Kakebordet hadde nok vært i rosa og hvitt..Fiine inspirasjonsbilder.. lykter er  must!


 Fin blomsterpynt, og bukett i rosa og hvitt.. 


Forlovere har jeg tenkt litt over, og når vi har diskutert bryllup (ja, vi snakker jo om det!) så har egentlig begge to funnet ut at vi har for mange gode venner til å velge bare en.. så vi kommer mest sannsynlig til å ha et antall forlovere hver- og det må være likt, og de skal så klart ha samme kjoler/dresser. Har lest litt forskjellig om hva som er lov/ikke lov..men det finner vi ut av ;) Liker veldig godt bildet til venstre!


 På bryllupsdagen skal jeg føle meg finere enn jeg noen gang har følt! Derfor skal jeg i god tid før bryllupet starte skikkelig trening, ta jevnlig med solarium.. og før selve dagen skal jeg fikse negler. Selve dagen skal jeg og mine forlovere på en salong, fikse hår, sminke.. sammen med iiskald champagne!


Min kjære skal ha en fin dress/smoking, helst med vest innenfor. Skal vi gifte oss i varmere strøk, skal han så klart ha beige dress... hihi ;) 

Brudekjolen...ah! :) Jeg vil ha en romantisk kjole, gjerne med litt slep, og med fine detaljer som perler og annen bling på overdelen. Den skal også være stroppeløs..og helst helt hvit.

Håret mitt kommer mest sannsynlig til å være nede, da jeg ikke liker meg selv med oppsatt hår.. men håret på bildet i midten var jo jammen meg ikke verst! :) Men ser for meg at det blir noe i duren det på siste bildet! Fiine krøller. Og så må jeg spare til langt hår!

Kanskje et diadem? 


Ringen! Hihi, den skal min kjære få velge selv.. og han vet godt at det er hvitt gull som er tingen, gjerne moderne, og ikke for "rotete". Jeg har heller ikke krav til den dyreste ringen, så lenge han finner den selv, er jeg veldig fornøyd :) 

 Brudepiken(e) skulle hatt noe lignende som dette på seg, så søøt.
Brudepikene hadde kanskje blitt hvert vårt fadderbarn, to søte jenter, som hadde passet rollen perfekt!:)

Bryllupsreisen vil finne sted få dager etter bryllupet, jeg vil stikke av med drømmemannen min med en gang. Tipper vi har en fin suite på et fint hotell etter bryllupet, og etter to-tre dager drar vi til et eksotisk sted, med palmer, øyer, hvit sand og lite mennesker. Jeg har tenkt litt på tanken med safari først, så rett til et idyllisk sted etterpå. Time will show. 
Bryllupsreisen må derfor bli til Bahamas.....

eventuelt Hawaii


Sist men ikke minst, drømmemannen...mannen i mitt liv! ;)
<3

Dette var mitt bidrag til Maias utfordring, nå skal jeg se på deres ;) Har du ikke gjort det enda, må du gjøre det.. en kan vinne fine premier! :D

post signature

Bilder lånt fra:

tirsdag 10. januar 2012

Utfordring: mitt beste interiørbilde

Maia med bloggen {Fabelaktig} har nå en utfordring på bloggen sin, og man kan vinne et speilreflekskamera! Jeey! Det hadde vært noe! :)
Utfordringen går ut på å vise sitt beste interiørbilde, jeg har egentlig ikke noen favoritter, da jeg ikke er den beste med å bruke kameraet, men jeg prøver stadig å forbedre mine kunnskaper! ;)

Mitt bidrag i konkurransen er dette bildet:


Jeg er som dere ser ganske glad i naturen og tar gjerne inspirasjon derfra; kongler, hjorter, greiner, og ugler! ;) Så likte jeg at det har et vinterpreg over seg (det er faktisk vinter enda!)  hihi. :)

-forøvrig så gleder jeg meg også til våren, og å få inn flere farger ;)-

Om du vil finne maange fine interiørbilder, må du derfor stikke innom Maias blogg Fabelaktig nå, og se på alle de fine bildene som er blitt lagt inn- masse god inspirasjon! :)

Ta også en god kikk på bloggen til Maia, der er det masse fiint og kose seg med! :)

_________________________

I dag skal jeg på spisestue jakt, første tur går til Living.. håper jeg finner noe interessant ;) Jeg trenger noe som er stilig, og ikke er altfor stort (liiten stue). Heldigvis er det ikke stress, så jeg kan tenke meg godt om! ;)

Senere i kveld blir det UNO-spilling med gode venner! ;)


post signature

mandag 9. januar 2012

Ugler

Merkelig det der, hvordan man forandrer seg hele tiden. Tidligere hadde jeg en liste her, på hva jeg ikke likte innen interiør..en av tingene på lista var jo ugler. Nå har det seg sånn at jeg plutselig liker de.. litt ;) 
Iallefall de to jeg har representert her i den lille stua vår! ;) 


Jeg har også kjøpt meg ei ny lampe. Veldig fornøyd med den, og den passer perfekt ved siden av sofaen og gir godt lys når jeg slapper av med nytt blad ;) 
 Jeg har også ordna litt på bildehylla mi, men fikk ikke til noe bra bilde, da alle bildene reflekterte lyset i vinduet..og det ble mer bilde av vinduet.. knis :)


Klem
post signature

lørdag 7. januar 2012

NY bloggadresse!

Da jeg lagde bloggen, ble det veldig lite gjennomtenkt, derfor også en dårlig og lite gjennomtenkt bloggadresse. Jeg har nå skiftet adresse, og holdt på til seeent i natt med å lagre alle mine favoritter på nytt! ;)Min nye adresse er nå; www.natalieinterior.blogspot.com :)

Håper alle får det med seg, synes det ble for "standard" med natalieslykke, og synes ikke særlig om det. 
Nå er det ny header og litt utforming  på sida som skal ordnes. :) 

Ha ei fiin helg!

post signature

onsdag 4. januar 2012

Shopping!

Håper alle har hatt ei fin jul og kost seg MASSE! Det har iallefall jeg. Vi har fått vært sammen med alle våre venner og familie, spist altfor mye god mat, spist litt mer, drukket litt vin, litt mer, spilt UNO..og bare KOST OSS :) 
Tilbake i Trondheim igjen, og siden Aril var igjen ei uke å jobba etter at jeg dro til Molde, så så det ikke..så veldig rent og pent ut her... kremt. Neida, nå skal jeg ikke klage- jeg liker jo å vaske og styre på! Men dagene siden vi kom hjem har stort sett gått i vasking av leilighet, klær, pakke ut og rydde bort jul :)

Jeg fikk utrolig masse fint til jul, storfornøyd... ble så masse gaver at halvparten måtte bli igjen i Molde, da vi ikke fikk plass i bilen..så håper jeg broren min husker resten da han kommer oppover på søndag! ;)Noe jeg fikk var denne lysestaken, som jeg har ønsket meg siden tidlig i høst... Takk, kjære! ;)

Av mamma fikk jeg denne lampen.. tror den skal henge hjørnet ved sofaen, og at den blir fin med tapeten som jeg har planer med å få opp snart...ting tar tid :p

I dag har jeg og to gode venniner vært på en aldri så liten shopping-runde! ;) Fikk oppdatert noe i garderoben, samt kjøpt ei pute til sofaen.. jeg har planer å bytte alle putene i sofaen.. blir jo aldri fornøyd, men legger de heller i skapet, så får jeg se om jeg ikke tar de frem senere en gang ;)
Og puten som jeg kjøpte...ja.....jeg som har innrømmet at jeg ikke kanskje hater, men misliker ugler,ja.. dette er puta;
But i LOVE it..  ;) likte det skumle, mystiske blikket..og de kule kontrastene (det svarte er mørkere i virkeligheten). Så får vi se om jeg finner noe som matcher etterhvert! ;)
Dette skiltet fikk også plass i stua... hihi, håper han tar hintet etterhvert. ;) 

Så var jeg innom Fretex, og kjøpte denne lampa som jeg også har på soverommet, til den fine sum 45 kroner! :D Usikker på hvor den skal, men haloo- 45 kroner! ;)
 
Skal prøve å ta noen bilder snart... har enda ikke fått lada kameraet.. men det blir! ;)
Nå skal jeg kose meg med deres blogger, har sikkert mye å ta igjen- siden jeg ikke har vært inne siden lille juleaften- eller kanskje dere gjorde som meg, og tok bloggejuleferie? ;)

og: GODT NYTT ÅR! ;)

post signature