søndag 29. april 2012

H&M Home

De har så mye fint på HM Home, kjøpte gullpute derfra tidligere, og nå har de også fått inn puten i sølv! :)Herlig inspirasjon på en søndag, som endte til shopping ;)
Bilder lånt fra H&M Home.

Ha en fortsatt super søndag! Her skinner sola, og alle er så gla'! ;)


lørdag 28. april 2012

Eva Solo

Vi er så heldige med å ha svigers på besøk denne helga, og vi blir ikke lite skjemt bort :) Her får vi påspandert både konsert, 3-retters middag ute og så har vi fått oss kaffekanne fra Eva Solo. Vi har før fått termokopper fra Eva Solo til innflyttingsgave fra venner, og har også vannkaraffelen. 
Danskene kan design. Rene og moderne linjer= me like ;)


Jeg har tatt meg en aldri så liten shoppingrunde i finfine Trondheim idag, og har vært på nyåpning av Ting - love it. Rakk ikke så mye, så jeg må tilbake på mandag ;)
Men jeg har fått kjøpt litt ymse, som jeg skal vise over helgen, nå er det kvalitetstid med familie :)

Ha en fin helg alle sammen :)
PS: I går var også vår lille leilighet i Hjem-avisa til Adresseavisen, jeg kan vise dere senere :)

 Klem fra Natalie

torsdag 26. april 2012

Flowers in the window

 Må innrømme at jeg ELSKER at snøen er borte, at det er lysere tider, varmere og fuglekvitter, det gjør noe med hele humøret og det blir stadig lettere å stå opp om morgenene :)

Jeg er som barn flest (hehehe), og plukker blomster i veigrøften, og tar med hjem til...samboeren ;) Da blir han så glad ;) Ugress kalte han det :( 
Travis - Flowers in the windowNei, nå skal jeg ordne ferdig middag så mannen ikke sulter da han kommer fra jobb ;)
Så er det avsted til jobb på meg! :)

Ha en fiiiiin vårdag alle sammen, i Trondheim er det litt overskyet - men snøfritt.. ;-)

KLEM

onsdag 25. april 2012

Puff

Jeg har tidligere nevnt at jeg skal trekke om en puff, nå var det ikke akkurat den puffen valget falt på, da jeg fant en annen puff på soverommet til foreldrene mine.. snill som jeg er, så fikk jeg den ;) hihi.

Glemte "selvfølgelig" å ta bilde av den før, men det var et slags blå/oransje rutete strikketeppe som var stiftet på, ikke direkte moderne eller tidløs lengre ;)


Jeg fant øyenstikker-stoff på Stoff & Stil, og trekte den om med det. Det ble kanskje ikke det beste resultatet, da jeg MÅTTE gjøre dette en lørdag da jeg kom jeg fra byen i 03-tiden..og hadde kjøpt feil stifter til stiftemaskina... da ble det en ustødig hånd med hammer og møbelstifter = ikke fullt så perfekt.. men vi kaller det sjarmerende..hehe.


Nå er det full vasking og skifte på senger, da vi får besøk av svigers og svigerbror i morgen! :)


 Natalie


mandag 23. april 2012

In ze bathroom

Badet e vel kanskje ikke det man blogger om? Whatever, jeg vaska badet her en dag.. tjohoo, og tenkte like godt jeg kunne øve meg på å ta bilder med dårlig tilgang på dagslys.. okei, kanskje ikke de beste bildene - men jeg slenger ved noen likevel ;) hihi.

Badet var nyoppusset da vi flyttet hit i fjor, og vi er egentlig ganske fornøyd med det. Litt lite er det kanskje, men stort nok til oss to ;)


Litt vanskelig å "pynte" på badet, men vi prøver å holde samme stil som vi har på stua, svart/hvitt og små "tøffe" (alt ettersom?) detaljer ;) Hengeren ovenfor er fra Living, jeg har flere og digger de! Finnes i forskjellige typer, denne er vel egentlig beregnet til å holde barberhøvelen, men jeg bruker de både til smykker og håndklær ;) Badematten er også fra Living :)


Jeg har litt for masse dill & dall (smykker,øredobber,vesker, ringer osv) - og prøver derfor å pynte litt med det, da det fylles opp i skuffer og skap ;) Jeg er veldig fan av dørknaggene, har den også på soverommet til flere vesker (jeg har alt for mange vesker) og en haug i skuffer! But I like it! ;)Over toalettet har vi den kjære "Kardemommeby-loven", greit å bli påmint ;)
Klem Natalie

torsdag 19. april 2012

Gull og glam..

...på soverommet! Her er det alt annet en hvitt og kalde farger, men heller lunt og koselig. Vi har malt soverommet i fargen muskatnøtt, og er fornøyd med den farga. Så spriter vi opp med litt gull og hvite elementer. Det er fortsatt ikke helt ferdig, men det sier vel alle når man ikke er helt fornøyd enda ;) mihii


Hjemmelaget sengegavl :)

  

 Veldig glad i gullputa jeg fant på HM Home da vi var i Oslo tidligere i år ;)

Jeg fant et tv-bord tidligere i år som skulle gis bort på finn, og fant også ut at samme dama skulle gi bort sminkekommoden sin! Jeg tok begge deler, så klart! ;) Sminkebordet blir vel ikke akkurat brukt til daglig annet en til å pynte og det rommer alle mine armbånd i skuffen (det er maange) ;)
Vi har også valgt å pynte litt med naturlige detaljer, og både koraller og skjell fra ferieturer har kommet til sin rett her. Et lite rådyr og noen kongler er også plassert på bildehylla. post signature

mandag 16. april 2012

Noe nytt

I dag har jeg hatt besøk fra Adresseavisa,og om jeg forsto det rett, så kommer vår lille leilighet på trykk i neste uke. Fikk iallefall en god anledning til å rydde og vaske ;)Norgesglasset har blitt en kjær favoritt, og endelig fant jeg også lerkegrener til å ha med hjem i interiøret;) 
 På loppisen i helga var jeg så heldig å finne disse to søte skålene fra iittala, de var i orginalemballasjen og helt nye, til den fine sum av 15 kroner - jeeiiiii :)

 Så også ei gammel trekasse bak "disken" med masse skrot oppi, og spurte så fint om jeg kunne få kjøpe den. DENNE? sa mannen, den kan du få! Det er så herlig med menn som ikke vet hva vi jenter ser som verdifullt og fint ;)


 Jeg pimpet den opp med mine knallrosa pumps, bøker og washitape ;) Vurderer å ta et tynt lag med beis på kassen, men det må jeg tenke litt på ;)
Hva ville du gjort?
:)

KLEM
Award!

Hurra - jeg er så heldig å ha fått award med søte Linda, med bloggen Lindas Lille Leilighet. 
Dette er ei utrolig koselig jente jeg har blitt så heldig å bli kjent med, og faktisk blitt en god vennine med - igjennom akkurat blogg-verdenen. Vi begge bor jo i Trondheim, og vi dro også sammen til Lottes bloggtreff sammen :)
Idag har vi vært på loppemarked, søstra til Linda var også med. Og der var det mye - både mennesker og lopper! Jeg fikk kjøpt meg helt nye iittala skåler til 15 kroner - hvasadusadu? Tja, okei da.. 15 kroner er greit! Nesten flaut å gi så lite for noe så fint! Jeg fikk også gammel trekasse- gratis! Og et lite sekskantet akvarie ble mitt for hele 30kroner. I LOVE LOPPEMARKED ;) Ellers fant jeg flere småting, Linda derimot - fant den NYDELIGSTE Amerikakisten, miiisunnelig - hadde jeg hatt plass! :) 

Etter loppemarked og sukkerspinn, gikk vi tur rundt Nidelven - og tok en kaffe på fiine Bakklandet! Superkoselig dag :)

Linda poserer på Bakke Bro ;)

Tilbake til awarden! ;)
Den fungerer slik:

1. Man skal linke til den man mottok awarden fra.
2. Man skal sende awarden videre til 5 andre blogger.
3. Man skal besvare 5 spørsmål. 

Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg begynte å blogge rett og slett fordi jeg måtte ha noe å gjøre utenom skolearbeid.
I fjor ikke fikk rett til stipend og lån, og måtte fokusere å tjene nok studiepoeng for å få støtte fra Lånekassen igjen- for å ikke falle i gropa å slutte å studere å heller begynne å jobbe. Det var en hard høst, og med veldig lite penger ble jeg lei av å bare sitte å se i veggen/studere, og begynte å blogge for å ha noe å sysle med imellom skolen. Bloggen er som en dagbok for meg, og jeg trodde aldri jeg skulle få følgere eller at jeg skulle komme til å dra på noe bloggtreff - jeg er superhappy for at jeg fortsatt blogger, det er såå gøy å lese deres blogger å få tilbakemelding på det man elsker å drive på med:)

Hvilke blogger følger du?
Jeg følger nok stort sett interiørbloggere, ikke nødvendigvis bloggere med samme stil som meg, jeg synes det er gøy å se hvordan andre har det, og fordi jeg har "min stil", så betyr det ikke at jeg liker flere stiltyper. Så bloggene jeg følger er alt fra ultramoderne til landstil :) Jeg er også fan av tegnehannes blogg, der tar jeg turen innom for å le litt for meg selv! Hihi - hun er råå! ;)

Favorittfarge? 
 Overskriften sier vel sitt? Jeg er veldig glad i rosa, da både pastell og knallfarget. Men jeg er også veldig glad i grønn og blå, men varierer hele tiden - for jeg blir veldig raskt lei av en farge ;)

Favorittfilm? 
Jeg er veldig glad i filmer med en god handling og gjerne drama. Spesielt er jeg glad i The Shawshank Redemption, The Green Mile og Man on Fire.
En annen godfilm er så klart The Pursuit of Happiess - derav bloggnavnet mitt ;)  
Ellers er jeg veeldig glad i komedier og jentefilmer... ;) Og så må jeg ikke glemme the Notebook! Verdens søteste film.....ahh <3

Hvilket land drømmer du om å besøke?
Jeg er veldig glad i dyr, og har i flere år hatt lyst til å jobbe som frivillig i Namibia med geparder, løver og aper - så det står høyt på ønskeferien min i år, da blir det nok 3-4 uker mot vinteren - har fått Aril med på tanken, så hååper det går i boks! Ellers er jeg veldig reiselysten, så har planer om å få besøkt mest mulig i løpet av mitt liv. India og New York har jeg også veldig lyst til....ah, nei, nå er drømminga i gang!

Jeg vil sende denne awarden videre til disse 5 bloggerne;

En av de fineste bloggene jeg vet om, så fint og stilfullt - og så masse tøft!
 
Akkurat sånn jeg liker det, black&white. ;)

Så fint, og så fine bilder hun tar!

Silje var nok den første som tok meg inn i bloggvarmen, så hun må jeg nok takke - siden jeg fortsatt blogger ;) Ta turen innom bloggen hennes, fiint hjem har hun:)

Her kunne jeg ha flyttet rett inn! Fint!

Awarden er så klart helt frivillig :)
Så må dere så klart ta turen innom Linda, og hennes fine hjem! Kanskje dere får se de fine loppefunnene hennes snart også;)


KLEM

lørdag 14. april 2012

DIY Vennevegg i hjerte

Etter en vel lang påskeferie (kremt..) så er jeg endelig tilbake i blogg-verdenen, tjohoo ;) 

Rett før påske fant jeg ut at jeg måtte ordne noe kult på gjesterommet vårt, som egentlig kun er et disponibelt rom (altså uten vindu og ikke regnes som et soverom). Jeg fant ut at det hadde vært kult å ha en slags vennevegg, med bilder av oss og venner. 


Etter å ha tenkt lenge og kikket etter inspirasjon på diverse nettsider, fant jeg noen som hadde laget bildevegg formet som et hjerte. Dritkult tenkte jeg, og satt i gang med en gang. Litt tid tar det, og lete etter hele 64(!) bilder av venner - Facebook er stedet ;) Og ikke nok med det, de må også være i liggende format (evt stående- bare at alle er av samme format). Jada, kvelden var ung...og jeg var vel i seng rundt 03 da jeg ble ferdig- for ferdig skal jeg bli, når jeg først setter i gang ;)
 Jeg festet alle bildene med tag-it. :)Dro også på Ikea å kjøpte ei lack-hylle, og pyntet med flasker jeg kjøpte på Oppdal, hjemmelagde murtelysholdere og hjemmelaget blikkboks ;) 
Her tar vi det vi har :D


Det ble noe uklare bilder (beklager så masse!) ;)
Vi er litt sent ute til dobbel 30årsdag sjøh ;-)

Ha en SUPER lørdag - det skal jeg!

KLEM 
 

post signature