onsdag 30. mai 2012

Gammel trekasse


Unnskyld fraværet, har kost meg hjemme hos familien i over en uke nå, godt å ha litt ferie fra tjas og mas ;)
Akkurat kommet hjem, så det har ikke skjedd mye utenat endel vaskemaskiner og noen runder med moppen  ;) 

For noen uker siden var jeg på en bruktbutikk i Trondheim som heter Tante Isabel, om du skal til Trondheim må du ta turen innom- lite, men utrolig mange skatter å finne:) Facebooksiden finner du HER

Jeg fant en fiin gammel trekasse trolig brukt til frukt fra Argentina, Knut likte den like godt som meg ;)
Tenker jeg skal få på hjul på den, og bruke den til puteoppbevaring.. :)
 Dit skal jeg ta meg en tur igjen snart, for jeg fikk ikke mange minuttene der med Aril på slep ;)

Nå skal jeg snart på personalmøte med jobbgjengen, vi skal spise på Graffi og jeg synes det var veldig greit å slippe å lage middag i dag :-D
 

Stor klem fra Natalietorsdag 24. mai 2012

Vinneren er trukket...

Nå har jeg trukket vinneren av et halvt års abonnement av Lev Landlig, tusen takk til alle som var med. Det ble totalt 119 lodd, og jeg brukte Random Generator til å hjelpe meg med å trekke denne gangen, da det ble litt (veldig!) tungvindt å skrive lodd til alle som var med sist gang ;)


 og den heldige vinneren med lodd 36 er....
Gratulerer så masse! Kan tro det blir perfekt med å få dette herlige bladet ned i postkassa hver måned :D

Jeg koser meg fortiden hjemme hos familien min på Skåla utenfor Molde, her er det strående sol om dagen (som sikkert flere steder nå?) og alt er bare HERLIG :-D
 
 
 
  
Løvetann = sommer <3

Håper alle nyter disse herlige dagene nå!
Stor klem fra ei småbrent og fornøyd Natalie ;)
søndag 20. mai 2012

Feiring


Øyeblikk har bedt oss om å vise et bilde av en slags type feiring. Dette kan være alle typer feiringer, som for eksempel: 

jul
lønn
17.mai
seieren
en venn
feriestart
en nyfødt
kjærlighet
en løs tann
et loppisfunn
et blinkskudd
vendepunktet
med ballonger
drømmejobben
første skoledagen
at snøen forsvinner
med rødbrus og sugerør
Jeg deltar med et bilde av feiring fra min og min samboers første  ferie sammen, da dro vi til Eilat i Israel og koste oss utrolig masse- ekstra kult var det å se alle fiskene og korallene under vann, og såå gøy med  undervannskamera ;)

Dette bildet er tatt av første dagen vår, og for en utrolig herlig følelse det var! :)
Meg under vann, februar 2011.
Premien, for den beste feiringen,
er et gavekort på 500,-
Fristen til å være med er i dag, så bli med, eller ta en kikk på andre feiringer HER.Her er det skikkelig søndagsdaffing i dag, før jeg vender turen hjem til Molde til min kjære familie for en uke :)


Fin uke til alle dere søtiser som stikker innom :)


Klem Natalie

fredag 18. mai 2012

17.mai er vi så gla' i

Håper alle hadde ei fin feiring i går, her hadde vi samla venner til 17.mai-frokost, og koste oss med masse skravling, god mat og champagne! :) Været var dessverre ikke noe å skryte av, så det ble ikke noe tog på oss, så vi dro heller ut på restaurant hele gjengen og så på livet innenfra ;)
 

Lagde bordkort til alle gjestene, med litt (stor?) inspirasjon fra hviit sine ;) og med nye stempler fra Clas Ohlson ble det fargerikt på bordet :)

 

Dekket enkelt med...papptallerkener og plastglass (vi har ikke oppvaskmaskin..), litt hyssing, servietter, lys, bjørk, blomster og pompomps :)


Har også endelig kjøpt meg Corokia! Wii, den er så fin ;)
 

 Godt å være ferdig med eksamen og skole for en stund nå, jeg har derfor sommerferie (fra skole, vel og merke!) ;)

Håper alle får ei fin helg! 
Jeg skal jobbe, men skal kose meg uansett ;)

Klem Natalie
post signature

søndag 13. mai 2012

Det hadde vi ikke trodd..


at Natalie skulle bli lei av rosa? Jeg som var avbildet i avisa for noen uker siden med overskrifta "Natalie krydrer med rosa". Men ja, sånn kan det gå. Nå har jeg sakte men sikkert fått ut litt rosa tape, rosa pute og rosa pumps. 
Ikke noe å legge skjul på, men jeg blir lett lei om jeg skal ha samme farge rundt meg, og nå føler jeg at tiden for sjokkrosa er over for for meg. Vet jo aldri, kanskje kommer det tilbake i stua igjen en gang ;)

Nå er jeg for sommerfarger, og jeg har aldri hatt blåfarger i interiøret, så nå har jeg handlet inn litt blålige nyanser- så får vi se hvordan det utvikler seg. 
Uansett gøy med litt forandring ;)

 Ser jeg må handle inn litt mer washi-tape- i blå kanskje? Må si hjørnet mistet litt av sjarmen sin da jeg fjernet den rosa tapen på Turboneger cd'n :0 


Turkis pute fra Kid, stripet pute fra Kremmerhuset, fat fra Åhlens, vänskapstein fra Åhlens, lys fra Ikea og lotus-telysholder fra Kremmerhuset.


 Hva syns du om blått i interiøret? 

Håper dere har hatt en fin helg og koser dere de siste timene av den ;) Jeg skal straks sette på en film med min kjære! <3

Stor klem fra Natalie

PS: Minner om min giveaway, bli med HER.

onsdag 9. mai 2012

Giveaway!


Jeg er så heldig med å fått sponset et halvt års abonnement (4 utg) på Lev Landlig, som dere kan vinne! :)

Ny sommerlig utgave i salg fra 10.mai :)

Lev Landlig er et herlig blad med herlig inspirasjon og bilder. 
Her finner man mye fint innen interiør, livsstil, mat, hage, kulturarv og reisemål. 

Jeg kjenner jeg savner skikkelig å bo på landet (hvor jeg er oppvokst) hver gang jeg leser Lev Landlig, og tar så klart vare på bladene til den gangen jeg får stort hus med hage! ;)

For å bli med i give-awayen:
1 lodd for å kommentar
1 lodd for å følge min blogg
1 lodd for å like Lev Landlig på Facebook, trykk HER.
2 lodd for å skrive om give-awayen på din blogg/bilde på bloggen (bruk nederste bilde)

Man kan maks få 5 lodd. :)

Trekning er om to uker, altså 23.mai!

Bilde lånt fra Lev Landlig.


Håper dere er med! ;)

Stor klem fra Natalie

Cupcakes

 Dagene går raskt for tiden, tar på med ny jobb og eksamenstid :)

Her om dagen lagde jeg cupcakes, ble egentlig fornøyd for å være andre gang med min nye Wilton 1b tip :)


Brukte en lett oppskrift på muffins, da dette ble et ganske spontant påfunn ;)

Vanilje Cupcakes 250 g smør
4 dl sukker
6 dl hvetemel
4 store egg
2 dl melk
3 ts bakepulver
1 ts vaniljeessens
Noen dråper sitronsaft

Tilberedning:
Pisk smøret mykt. Tilsett sukkeret og pisk i ca 3 minutter til du får en meget luftig smørkrem. Pisk inn eggene, ett om gangen og pisk godt mellom hvert. Pisk inn vaniljeessensen. Sikt sammen mel og bakepulver. Bland dette inn i smørkremen vekselsvis med melken. Bruk mikser, men ikke pisk lenger enn nødvendig for å få deigen godt blandet.
Ha papirformer i muffinsbrett (cupkacesbrett). Fordel deigen i formene til de er ca 3/4 fulle. Stek kakene midt i ovnen ved 175°C i 20-25 min.


Det blir ca 24 muffins (små former).


Frosting 
Brukte ikke noen spesiell oppskrift, derfor litt vanskelig å komme med konkrete mål.
Men brukte vel kanskje ca 100gr romtemperert smør og blandet med en del melis. Brukte også noen dråper sitron oppi, for å få frostingen litt syrlig. Så noen dråper med rød konditorfarge, rosa må til ;) 
Til slutt noen sølvperler til pynt :)

  

Enkelt og greit, og så godt...mmmm ;)
post signature

mandag 7. mai 2012

Jeg elsker disse bildene....

av street-artisten Sit fra Amsterdam.
Jeg har egentlig aldri vært veldig opptatt av kunst, og synes det finnes mye stygt der ute....men endelig fant jeg noe jeg også likte. Det er sært, kult og morsomt, akkurat sånn jeg liker det ;)Jeg vurderer sterkt å kjøpe øverste bilde, men det er mye utsolgt, og for øverste bilde kun i vanlig print koster det ca 1500 kr, litt dyrt synes jeg. Men jeg kan jo ønske meg til bursdag :D

Kjøpte meg vaffeljern i dag, så nå står Aril å steker vafler til kvelds - og jeg får ikke blande meg inn! ;) Suuuuupert! :) hihi. Heldig med han!

Trår snart i gang med ny give-away - stay tuned! ;)

KLEM 

post signature

søndag 6. mai 2012

Kremmerhuset-favoritt!

På Kremmerhusets blogg oppfordrer de oss til å vise de våres favoritter fra Kremmerhuset. Jeg er selv veldig glad i putene mine fra Kremmerhuset, og lotus-lysestakene blir jeg heller aldri lei av ;) Nå har jeg byttet ut mine lilla med et hvitt ett, love it :)

(Pute med skrift fra Kremmerhuset, grå strikkepute fra Coop Obs!, stripet pute fra Kremmerhuset, lysfat fra Åhlens, kubbelys fra Ikea og lotus-lysholder fra Kremmerhuset.)


Siste frist for å sende inn er på tirsdag tror jeg, så bli med dere også - og vis deres favoritter fra Kremmerhuset. Vet det er mange av dere som har det ;)

Se flere favoritter og bli med HER.

Ha en fortsatt fin søndag - jeg skal til en kompis å gjøre i stand leiligheta hans for fotografering i morgen, siden den skal ut for salg straks, gøy for en med interesse for sånt......så får vi middag i gjengjeld. Heelt greit å slippe å lage middag i dag ;-)

Klem fra meg

torsdag 3. mai 2012

Stua vår

Som jeg sa tidligere, hadde vi besøk av Adressa (Trondheims avis) tidligere, og de lagde en liten reportasje av vår lille leilighet :) Vi har fortsatt besøk av svigers og svigerbror, så det er litt trangt (og rotete!) her om dagen, og derfor lite bloggbar stue - jeg viser dere derfor bilder som Rune Petter Ness tok i forbindelse med reportasjen ;)
Ha en flott dag! ;) 

post signature