mandag 11. juni 2012

Nytt på veggen :)

Har "akkurat" blitt bitt av Etsy-basillen, og funnet mange fine ting. Synes det er gøy med hjemmelagde ting (jeg liker Epla også, så det er sagt!)- og jeg digga denne kule posteren.
YOU+ME=AWESOME.

Fra selgerens side; her.

Har også kjøpt rammer og sprayet de, og hengt de opp. Hadde kun grått ull til å henge det opp med, så må nok finne noe kulere bånd etterhvert, kanskje skinn ;) Litt Tine K. inspirasjon - greit å gjøre det på den rimelige måten :) Har også bytta ut pumps i den gamle eplekassa mi, nå er det blingbling-pumps som er tingen! ;)
 Nå er det vasking av gulv som står for tur, Aril jobber overtid hver dag for tiden, og når han kommer hjem, så er det fotball og EM...må si jeg er lei av fotball allerede!
 Gleder meg til Kypros og fotballfri neste mandag - skal han se fotball da, blir det nok alene ;) hihi.

Klem fra Natalie

torsdag 7. juni 2012

Min nye fine lampe :)


Til jul fikk jeg ei fin krystallampe jeg hadde ønsket meg med mamma, men fant liksom ingen steder å henge den opp i vår lille leilighet. Men her ei natt fikk jeg for meg at jeg kunne jo så klart bytteut den gamle stålampa mi, med denne! Det skulle bare gå et halvt år... Så på mandag hoppet jeg ut av senga, og startet prosjekt få opp lampa. Tingen er at det tar så ufattelig  lang tid om Aril skal hjelpe meg, så jeg fant ut at det var best å ta det i egne hender. Det skulle ikke være lett, for lampa var den siste lampa og dermed utstillingsmodellen, og alle krystallene var allerede festet på = tungt for lille(store) Natalie! :p But I did it! Litt feilberegning med plassering, kom litt for nærme veggen på ene siden, men f*** it- jeg er fornøyd! ;) Kjøpte dimmer på den, så ble det bankers! ;)


Så har også den gamle trekassa fått hjul, og pels. Knut kan nå kose seg med ny liggeplass, og flytte seg rundt på stua om han vil ha forandring ;)