mandag 24. september 2012

Gjesterommet tar form :)

Å bli ferdig med ei hel leilighet på under to uker, viser seg å være litt vanskeligere enn vi hadde trodd ;) Vi nok dusje hos venner fremover en liten stund iallefall, for badet ser slik ut per idag;


Dagene går i riving av gammel tapet, riving av vegger, sparkle vegger, pusse vegger, å så er det på'n igjen med sparkling og pussing - drittarbeid ;) Håper bare det blir bra til slutt, da jeg absolutt vil ha slette vegger :)

Gjesterommet begynner heldigvis å ta litt form, vi hadde jo kun et stort soverom da vi tok over, så vi delte soverommet i to, sånn at vi fikk ordnet et gjesterom. Inne på soverommet var det også en bod, så vi reiv ned den veggen for å utvide gjesterommet litt. Så boden blir derfor omgjort til litt større gang og litt større gjesterom :)Så har vi juksa litt, og lagt mdf-panel på veggene, noe så genialt..gikk jo så raskt ;) Hadde lyst på slette vegger her også, men siden jeg er en smule lei av sparkling og pussing, så tok vi den lette veien...og jeg er veldig fornøyd med det så langt ;)


Idag skal jeg prøve meg på tapetsering..dette har jeg utsatt noen dager med vilje, så får håpe forarbeidet mitt er bra nok gjort! ;)

(PS, beklager dårlige mobil-bilder, men kameraet datt i gulvet her om dagen..og har ikke vært seg selv siden!) ;)
 
Klem Natalie


lørdag 15. september 2012

Hvilket vitrineskap?

Litt kjedelig blogging om dagen fra meg, her går det mest i planlegging og pakking før vi tar over leiligheten på mandag! Det gledes stort! :D
 
Er på jakt etter et fint vitrineskap til stua, og sliter litt med å bestemme meg. Egentlig har vi prøvd å holde oss til et budsjett som skal gå til oppussing - ifølge Aril...derfor må eventuelle møbler jeg skal skvise inn, ikke være av dyreste slaget ;)
 
Til nå står jeg mellom Hemnes fra Ikea, men så slår jeg plutselig over til Liatorp sitt også..
Hva synes du?:)
Hemnes vitrineskap
 
eller...
 

Liatorp vitrineskap


Skakke være lett ;) Men grunnen til Hemnes raker høyest foreløpig er av den "rette" stilen, samtidig som jeg liker oppbevaringsmulighetene under - har mange spill og slikt som må gjemmes ;)

Om dere har andre fine alternativ, rop ut ;)

Her er det avslapping på sofaen ikveld, med ei kald cider. Vært på City Syd på shopping, men ble mest til mannen...må vel til, siden jeg i det hele tatt fikk han med ;)

God lørdagskveld dere :)

Klem Natalie
 

tirsdag 11. september 2012

Gulv og tapet bestilt!

Da var leiligheten solgt, og vi pakker for harde livet. Vi tar over leiligheten førstkommende mandag, men flytter ikke inn før i slutten av måneden. Skal prøve å gjøre ferdig badet før vi kommer inn, da må det jobbes raskt ;)
Vi har nå bestilt både kjøkken og flis til badet, kommer tilbake til dette snart ;)

Gulvet til stue og kjøkken er også bestilt, og det blir lys eik fra Alloc :) Synes det er lyst og fint, samtidig som det ikke er for kaldt :) 


Ene veggen i stua blir nok tapetsert i en tapet jeg har hatt lyst på lenge, nemlig Brocante fra Borge. Den ser slik ut;

 men mer hvitfargen som er i neste bildet (som er fra samme serie) :)


Nå er jeg i full planlegging av farger på veggen på stua, det blir nok hvitt, men guuud så mange nyanser det er å velge i :) Vil heller ha en kald farge, enn varm :) Kom gjerne med tips :)

Så vil jeg ha gjesterommet i en lys blå farge, sliter også med fargevalg der, har tenkt på Risør, men usikker enda :) 

Sofaen er også planlagt, det blir Scandinavia fra Bolia - I LOVE IT!
 
Lover å komme med oppussingsbilder når vi setter i gang ;)


Klem
Natalie