torsdag 10. november 2011

Soverom og kameratesting

Soverommet har ikke blitt prioriert i den siste tida, mest på grunn av at vi har litt utgifter for tida, i helga skal vi på hyttetur, og neste helg er det Bergenstur :) Gleder oss, og da er det greit å ha litt lommepeng ;)

Jeg og pus bestemte oss for å teste kameraet jeg fikk igjen fra reperasjon igår, det er egentlig et kamera vi bare kjøpte til undervannsdykking i Mexico i sommer, men det tok kvelden bare noen dager etter vi tok det i bruk. Så derfor har jeg egentlig ikke fått brukt den noen andre steder enn under vann.. må si at det er ikke det beste kameraet, så det ble ikke veldig fine bilder av soverommet heller ;)Har igjen å henge opp saker på veggene, har funnet ut hvordan jeg vil ha det... men gimme the money! ;)


Knut ble med meg på shoot... dette var et nøkkelhull bilde ifølge kameraet... Knut har forøvrig blitt veldig glad i å "nappe" i lyng...utrolig artig å ha røde små "rusk" overalt... ;)haha, her har vi glitter-effekten....:P Er vel sånn det ser ut ;)
Har en wallsticker jeg hadde planlagt å ha over sengegaveln, men det ble så trangt om plassen fra gavl til vindu... med det står PS I love you på den.. 
Synes dere jeg skal ta bort DRØM i vinduet, og heller gå for wallstickeren over gavlen? Er så usikker...for hva kan jeg ha i vinduet da, uten at det blir rotete...?
Setter pris på deres meninger! :)


Jeg har en haug med interiør-og jenteblader både på kommoden og i skuffene...
Aril får mer beskjed om å rydde sine bort... haha...her ser vi i skuffen hva han leser ;)


Pondus! ;)
Vi ser skikkelig ut som et gammel ektepar der vi ligger i senga med hvert vårt blad... men det er superkoselig....bortsett fra at han deler opp bladet og blir ferdig på 10 min...og jeg bruker opptil flere timer.. ;)

Ha en fin dag:)

post signature

14 kommentarer:

 1. Nyyydelig soverom! Den tapeten bak var bare ELSK!:D Synes det var kjempefint med ''drøm'' i vinduet..men hadde nok vært like fint med en wallsticker.. Sengegavln var skikkelig fin også:) Hjemmelaget eller?

  Klem til deg

  SvarSlett
 2. Lindas Lille Leilighet; Tusen takk Linda,men hva ville du gjort? Trenger virkelig hjelp :P Ja, gavlen er hjemmelaget ;) Tapeten var et HERK å få på, da det er papirtapet, så var ikke lett.. men fornøyd nå, men velger ikke papir neste gang ;)

  Klem

  SvarSlett
 3. Heisann:)
  Flotte bilder av et flott soverom, og pus'n gjør seg veldig godt der da:)) Kunne prøvd wallstickeren over gavlen...forandring fryder *knis*

  Ønsker deg en fin torsdag videre:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 4. Kjempefint soverom, lunt og koselig. Jeg syntes det var fint med bokstavene i vinduet jeg :)

  Ha en fin dag!

  Klem Lene

  SvarSlett
 5. Jeg syntes DRØM i vinduet var kjempefint! Ville satt opp wallstickeren på veggen ved siden av (det så ut som det var mye ledig plass der) Personlig liker jeg wallstickere best når de får litt god plass rundt seg :-)

  Kjempefint soverom. Planlegger selv oppussing av soverommet.

  Ha en fin dag:-)

  SvarSlett
 6. Marianne Dragon Waagan; takk, så koselig :) tja, er usikker asså..føler det blir trangt..for PS står liksom "over" I love you:) klem

  SvarSlett
 7. Sommerjenten: takk:) bra du syns... mangler fortsatt en "M" i drøm...så inntil videre blir det brukt en "W"..hihi..problemet nå er at jeg ikke husker hvor jeg kjøpte disse bokstavene ;) hehe

  SvarSlett
 8. Trine; Takk for at du kom innom ;) Ja, vi har ingenting på veggene nå, har planlagt alt, men ikke fått noe opp enda.. og så mangler jeg litt. Hadde tenkt å ha wallstickeren på høyreveggen, så tror kanskje det blir det. Bare at det er jo struktur i de veggene, og at det blir "litt" mer arbeid med å få den på ;) hehe:)

  Ha en fin kveld:)

  Klem:)

  SvarSlett
 9. Synes soverommet ditt er utrolig flott, har dere kjøpt sengegavelen, eller er den selvlaget? Synes bokstavene er fine i vinduet..Fin kveld til deg:)

  SvarSlett
 10. Camillas Romantiske hjem: Tusen takk for det! Gavlen laget jeg selv tidligere i høst, ble fornøyd med den, bare litt tiltak å bli ferdig med den ;) Takk for meining om bokstavene, tror det blir sånn, så får wallstickeren komme på sideveggen:) Ha en fin kveld du også ;)

  SvarSlett
 11. Så mange fine innlegg jeg fikk lest nå =) etter å ha begynt i ny jobb så har jeg ikke mye tid til overs.. Kommer sterkt tilbake snart:))

  Liker soverommet ditt kjempegodt, og DRØM må stå hvor det er:) LIKER, klem til søte deg.
  Kos deg i Bergen, beste by;)) Håper du finner noen gøye butikker.
  Klem fra Begensjenta
  Henriette

  SvarSlett
 12. To Ju Mama; Så søt du er, tusen takk <3 Kjempekoselig å skrive blogg når man får så koselige tilbakemeldinger :) Skjønner det blir stress med ny jobb, søker for harde livet jeg og..har egentlig ikke tid med all skolearbeidet, men utrolig kjedelig å være blakk hele tiden! :(

  Har du noen tips til butikker i Bergen? Aldri vært der :) Klem fra Natalie

  SvarSlett
 13. Hei:)
  Takk for koselig kommentar fra deg..
  Utrolig lekkert og nydelig soverom dere har...SÅ mange fine detaljer... På ett så vakkert rom,må man jo bare sove godt:)
  God helg til deg og dine<3

  SvarSlett
 14. heisann;) jeg ville ikke satt opp nå wallsticks på den nydelige tapeten. De gjør jo så mye i seg selv. Tror det kanskje kunne blitt litt mye. Kjempe koselig soverom dere har. likte godt sengegavlen;) takk for koselig kommentar inne hos meg forresten. Kjøkkenet er ferdig for ei god stund siden;) men har ikke lagt ut noen helheltsbilder av kjøkkenet så kanskje ikke så lett og se. Må få gjort det en dag. Endeliiiig helg og fredag;) koos deg masse. klemklem=)

  SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)