torsdag 24. november 2011

Utfordring: Rotet mitt?Mrs. Hardy har for tiden en utfordring jeg liker veldig godt, som går ut på å vise rotet vårt. Dette liker jeg utrolig godt, da jeg sitter ofte her i rotet mitt, oppgitt over at alle andre bloggere har det så strøkent! Men er det fakta da? Tror alle til enhver tid, har litt rot liggende, enten om det er på soverommet eller stua. Jeg greier iallefall ikke å holde tritt med alt, iallefall vi som ikke har oppvaskmaskin ;)
Så denne utfordringa liker jeg, jeg vil gjerne se rotet deres ;) 


Her er litt av stua våres... (jeg hater ledninger, så se bort ifra de..jeg prøver stadig å gjemme de, men med en som skal spille playstation osv til enhver tid, så er det nesten ikke vits...) ;)

Her kan man såvidt skimte i speilet, hvordan andre delen av stua ser ut....

:/Huffda :(


Et fargerikt klesstativ...og en katt som helst vil rive ned alle klærne..HELE TIDEN:)
Har også funnet med trollhasselgreiner, som så fint ligger å venter på en potte...en stygg kattehule gjemmer seg under barstolen, klorebrett på veggen...ja... ikke perfekt ;)

Bak klesstativet har vi gjesterom eller disponibelt rom som det står i prospektet, det har ikke vindu, så det er vel mer som en stor bod, som vi bruker til gjesterom om noen kommer på besøk.. her er det vi har alt vi ikke bruker, vi har skap, så prøver å trappe alt inni, men...tja.. det er fortsatt rotete! Klesstativet skulle vel helst stått der inne, men det er for kaldt, så klærne tørker jo aldri :( 

Og til katterotet...sånn er det å ha katt...finnes liksom ikke fine katteting føler jeg?;) Så siden han fortsatt er en sprek ung kattegutt, så får han herje seg litt ferdig med både klorestativ, klesstativ, hårbøyler og bh'er...jeg skal overleve. ;)

Han er jo veeldig godt selskap når kjæresten er på jobb ;)


Klem fra Natalie

PS: Husk å besøke Mrs. Hardy da- og bli med i utfordringa du også! :D

9 kommentarer:

 1. Hehehehe..herlig innlegg, skal jammen følge ditt eksempel og tar utfordringen på strak arm:)) Bilder kommer!!

  Ønsker deg en finfin "rotete" torsdagskveld:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 2. haha...er med på denne utfordringen jeg også:D Litt herlig å se at mange andre er likedan som meg;) Jeg er ikke en slask..men har absolutt ikke støv på hjernen heller:P Så noen ganger er det veldig ryddig..Det er da jeg tar bilder:P Og noen ganger er det veldig rotete:P hihi

  Angående tapasresturanter er jeg helt fersk på området;) Var første gang på en sånn i går. Da var vi på Sabor på Bakkelandet..Har ingenting å sammenligne med, men maten var veldig god der da:) Og koselig atmosfære.

  KlemKlem

  SvarSlett
 3. Godt å se at det er flere som har det sånn:)
  Ha en fin kveld
  Klem
  Liza

  SvarSlett
 4. Herlige bilder. :) Morsomt å se rotet bak alle de flotte bloggene. Hehe. ALLE har rot! :) Umulig å unngå det. Hehe.

  SvarSlett
 5. Hehe, godt å vite at det bare er meg! Og tro meg, jeg kunne kommet med mange flere av disse innleggene ;) hehe. God helg til dere alle! :D

  SvarSlett
 6. Kjempefint stuebord! Har du laget det selv? :)

  SvarSlett
 7. du har det så fint! jeg har nettopp oppdaget bloggen, og har lagt deg til i mine favoritter! :) har du kunne fortalt meg hva som står inni de rammene over tvn? trenger litt inspirasjon selv skjønner du.. :) og hvilken modell er sofaen din? lekker!!

  SvarSlett
 8. Heii:) bordet laget jeg selv ja, frøken negativ ;) det er paller som jeg har pusset og beiset;) enkelt og greit. Men har å skiftet det ut, da vi fikk spisebord:)

  SvarSlett
 9. Hei anonym! Dette var koselig å høre:)
  Sofaen heter Orion og er fra Møbelringen. I den ene ramma står det: Always remember you are braver than you believe, stronger than you seem, smarter thank you think & twice as beautiful as you'd ever imagined. :)

  I den andre ramma står det; Ok! Monday, let's do this!

  hihi :-) Tusen takk for koselig kommentar!

  SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)