søndag 13. mai 2012

Det hadde vi ikke trodd..


at Natalie skulle bli lei av rosa? Jeg som var avbildet i avisa for noen uker siden med overskrifta "Natalie krydrer med rosa". Men ja, sånn kan det gå. Nå har jeg sakte men sikkert fått ut litt rosa tape, rosa pute og rosa pumps. 
Ikke noe å legge skjul på, men jeg blir lett lei om jeg skal ha samme farge rundt meg, og nå føler jeg at tiden for sjokkrosa er over for for meg. Vet jo aldri, kanskje kommer det tilbake i stua igjen en gang ;)

Nå er jeg for sommerfarger, og jeg har aldri hatt blåfarger i interiøret, så nå har jeg handlet inn litt blålige nyanser- så får vi se hvordan det utvikler seg. 
Uansett gøy med litt forandring ;)

 Ser jeg må handle inn litt mer washi-tape- i blå kanskje? Må si hjørnet mistet litt av sjarmen sin da jeg fjernet den rosa tapen på Turboneger cd'n :0 


Turkis pute fra Kid, stripet pute fra Kremmerhuset, fat fra Åhlens, vänskapstein fra Åhlens, lys fra Ikea og lotus-telysholder fra Kremmerhuset.


 Hva syns du om blått i interiøret? 

Håper dere har hatt en fin helg og koser dere de siste timene av den ;) Jeg skal straks sette på en film med min kjære! <3

Stor klem fra Natalie

PS: Minner om min giveaway, bli med HER.

12 kommentarer:

 1. Hei vennen :)

  Jeg er veldig glad i blå, lyse blå :) Syns den er så rolig og fin, og passer til det hvite jeg har :)

  Kos deg med en film og søndagskveld :)
  Klem og kos Lisa:)

  SvarSlett
 2. Jeg har også perioder der jeg liker farger også kjenner jeg at jeg må bytte ut til noe annet.
  Elsker rosa, men er inne i en blå periode nå jeg også, spesielt lyse, duse toner er fint;)
  Ha en super kveld videre!
  Klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Hurra der var du, jeg har ikke fått deg på listen.. Etter jeg kommenterte deg før idag så er du på plutselig:)) Blått er flott.. Klem

  SvarSlett
 4. Hehe det er løye med dette interiøret. en blir fort lei,:P men da er det jo så kjekt å ha et lite lager meg ulike farger en kan ta frem om en skulle bli lei:) er ikke så mye som skal til for å få en forandring:):)

  Eg er selv veldig glad i blått, liker og litt dus rosa men der satt min kjære foten ned.:P hehe

  Så flott stuen din har blitt, lyst og delikat:)

  SvarSlett
 5. Hehe! Er rosaaddicted - men skjønner at man nok kan bli lei, hvertfall når det finns så mange andre vakre farger i ulike nyanser :)

  SvarSlett
 6. Hei og takk for fine ord:)
  Blått er veldig fint og passet bra hos deg:)
  Ha en fin dag!
  Klem E

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 8. Jeg kom over bloggen din nylig og elsker stilen din! Nydelige fargevalg og detaljer:) Denne bloggen vil jeg følge nå som jeg skal innrede egen leilighet for første gang ;) Hvor har du kjøpt det hvite speilet som henger i stua? Elisabeth

  SvarSlett
 9. Hei Anonym :) Så koselig å høre :) Jeg har kjøpt speilet mitt fra Ikea, det er dette: http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/70034916/.

  Klem Natalie

  SvarSlett
 10. Blå er min favoritt så kunne ikke vært mer enig;D Jeg prøvde med å bytte ut det blå med rosa for ikke lenge siden her, men det varte ikke lenge før det blå kom frem igjen;)

  Ønsker deg en finfin mandagskveld!

  SvarSlett
 11. Gøy du!:P Man kan alle bli lei av farger ja;) Blått er jo bare såå fint da:)) Synes det passet kjempegodt inne til deg jeg:) ''Natalie krydrer med blått''?;)

  Stilig ny header og!:)

  Klem

  SvarSlett
 12. Synes det ble kjempefint, men det var jo flott fra før også. Tror vi trenger å bytte litt farger.. klem Hege

  SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)