lørdag 18. august 2012

Kjøkkenplanlegging!


Tusen takk for koselige kommentarer på vår nye leilighet! Vi gleder oss stort til å ta fatt på arbeidet ;) Men først må vi få solgt nåværende leilighet først ;) 
Tankene går i ett om dagen, siden både kjøkken og bad er noe vi må pusse opp, og helst så raskt som mulig etter overtagelse, så er det jo det som står i hodet nå... 

Har sett litt på Ikea-kjøkken i de siste dagene, er det noen med andre forslag - som ikke koster skjorta?
Jeg har i alle år hatt lyst på kjøkkenet Faktum Abstrakt fra Ikea, synes det er stilig, og så er det jo så fin pris :) Så skal vi så klart ha alle hvitevarer integrert når vi først setter i gang ;)
Faktum Abstrakt fra Ikea, lånt fra bloggen Bare BeaMen usikker på hvordan det er med høyglans og hvordan Ikea-kjøkken er :) Har hørt litt ymse, så greit med flere meninger og erfaringer ;)


Ellers har jeg blitt TANTE for første gang! Ei nydelig jente som har fått navnet Eline ble født igår i full fart! Jeg er i ekstase :-D

Ha ei fin helg! 
Jeg skal jobbe i dag, så er det helg for meg og snart! ;)

Klem Natalie

9 kommentarer:

 1. IKEA har jo så lekre kjøkken da, så jeg hadde ikke vært i tvil. Men høyglans hadde jeg ikke turt, for da hadde jeg nok gnikket og gnudd på skapdørene dagen lang.

  Gratulerer med tantejenta. Så koselig å bli tante. Ble filletante i mai jeg, og det er såååå stas

  Klemklem
  Lotte

  SvarSlett
 2. vi har abstrakt sort høygans på kjøkkenet. Anbefaler ikke høyglans, alle finger mærker og søl syntes, og må vaskes ofte, men de har masse fine kjøkken fra IKEA. Vi skal bytte dører til hvitt, og har falt for modellen årsta, den er uten håndtak, eller de er felt inn øverst på skuffer og skap dører, skal i tillegg bytte til en grå, sort eller brun benkeplate :)

  ha en super lørdag!
  klem Mari

  SvarSlett
 3. Er så spennende med planlegging av sånne ting:D Om enn litt slitsomt..ihvertfall hvis man er ubesluttsom slik som jeg er når det gjelder sånne ting;) Men det er et stilig kjøkken ja!!:D

  Og gratulerer som tante! Husker følelsen da Airin fikk Alina Sofie:) Lykkerus vettu:)) Kos deg masse<3

  SvarSlett
 4. Blir spennende å følge med videre :) Planlegging er GØY!

  Gratulerer så mye som tante! Koselig ;)

  Ha en fin uke!
  Klem

  SvarSlett
 5. Så spennende med ny leilighet! Jeg elsker også å planlegge; kos deg med den fasen :)

  Koselig blogg du har, la meg til som følger :)
  ha en fin kveld

  Ingrid

  SvarSlett
 6. IKEA kjøkken er like gode som andre kjøkken!! Like fine og like god kvalitet er min erfaring! Tror ikke ville hatt høyglans - selv om det er fint da.
  Har selv IKEA kjøkken - veldig fornøyd!!
  Store dype skuffer med till tørrmat er å anbefale - lettere å finne frem enn i skap.
  Gleder jeg til å følge med på oppussing!!

  SvarSlett
 7. IKEA-kjøkken funker fint som snus! Skrogene kommer fra samme fabrikk som alle andre kjøkken. Slev har vi HTH, litt dyrere, men jeg tror ikke det er noe bedre enn IKEA :) Høyglans ville jeg personlig ikke valgt. Husk at om du setter to leverandører mot hverandre, er det myye de går ned i pris for å kapre nettopp deg som kunde..mye å hente!!
  Gratulerer som tante!! Jeg er veeldig "attpå-klatt" og ble tante for første gang da jeg var 5 år ;D

  SvarSlett
 8. Hei! Driver og ser på kjøkken selv, og fant dette innlegget...lurer på hvor det øverste bildet er fra?! Det er slikt kjøkken som jeg ønsker meg :)

  Fin blogg:)

  Mvh,
  Kjersti

  SvarSlett
 9. Hei Kjersti! Beklager noe sent svar :) Kjøkkenet er det også Faktum Abstrakt fra Ikea :) Her er linken; http://www.chezlarsson.com/myblog/2011/03/the-kitchen.html

  Lykke til med planlegging! :)

  SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)