mandag 17. oktober 2011

Bloggnavnet


Manuela med den fiine bloggen Mrs. Hardy har kommet med utfordring, der vi skal fortelle om bloggnavnet, og hvorfor det ble akkurat det!

Jeg kunne valgt mange navn, men tenkte det var bedre å velge noen som passet meg perfekt, og som jeg hadde noe slags bånd til. "The Pursuit of Happiness" kom etter jeg så filmen med samme navn, herlig og trist film med Will Smith og sønnen i hovedrollene. Den handler om å ikke gi seg, men strekke seg langt for å nå målene sine. "Streben etter lykken", synes den passer meg veldig godt, kanskje de fleste? Jeg prøver stadig å gjøre noe bedre for meg og mine for å få det bra, eller være lykkelig.
Bloggen har jeg som en slags hobby, da interiør også er en stor lykke for meg!
Det kommer stadig nye utfordringer i hverdagen som må nås for å få lykkefølelsen, det er kanskje det som drar oss fremover?


post signature

7 kommentarer:

 1. Hei og takk for hyggelig hilsen inne på min blogg:)
  Labelmakeren min er faktisk kjøpt på Clas Ohlson, billig og braa :)
  Ja, jeg også elsker factory stilen!!
  Så mye nytt jeg har lyst på, men ender ofte opp på Ikea med ting jeg faktisk har råd til ;D
  Bor 2 min unna Ikea jeg å, så veldig greit sånn sett!
  Gratulerer med overstått dag til din kjære, håper feiringen var vellykket!
  Og liker bloggnavnet ditt!
  God uke til deg :)
  Klem Silje

  SvarSlett
 2. Hehe, da er det samme som meg, bor 5min unna Ikea selv, så blir ofte det enkleste..og billigste! ;) Kjøpte samme på Clas Ohlson idag faktisk, så svaret ditt nå! hehe :) Takk for hilsen sier han, kjempegøy fest med mange rare kostymer! ;)
  God uke til deg også!
  Klem Natalie

  SvarSlett
 3. Hei hei=)
  Takk for kommentar på bloggen min - synes det er viktig med ærlige svar, og hvertfall når man skal teste slike produkter. Jeg vil jo ikke være skyld i at mine lesere kjøper et produkt på min anbefaling, og så blir misfornøyd:/ Og ærlighet varer lengst, vet du;)

  Legger meg til som følger hos deg jeg, og gleder meg til å utforske bloggen din og følge deg videre!

  Ønsker deg en koselig uke=)

  Klemmer fra Christine

  SvarSlett
 4. hei!!
  så kult :) er veldig fornøyd!!
  eja, skaffet ikke brødboksen for det den er vakker..he he..for da hadde jeg bomma :D men jeg ønsket meg en som kunne settes noe oppå og som gikk mer inn i miljøet rundt!! brødboks er egentlig vanskelig..vanskelig å finne en pen en!!
  artig, du er hjertlig velkommen!!

  SvarSlett
 5. Helt enig Christine, kommer innom igjen! ;) Ha en fin dag! Klem

  SvarSlett
 6. Irja: hehe, sa ikke at den var stygg, har min enda jeg og en plass, helt enig med at man må ta vare på miljøet, så er det koselig å få nytt liv i gamle ting! :) Finnes skjelden en "fin" brødboks, hehe. Klem :)

  SvarSlett
 7. Takk for hyggelig kommentar! Så koselig blogg du har, mange flotte bilder :-) Kjekt å se hvordan andre har bodd når de har bodd i kollektiv, ikke bare hvordan det ser ut i andres megasvære hus ;-)

  Ha en fin dag :-)

  SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)