torsdag 20. oktober 2011

Hekta på dymo... ;)


Etter jeg begynte å engasjere meg enda mer i blogg-verdenen, innså jeg raskt at det nye som "alle" interiør-bloggere har og bruker er; DYMO. Husker da jeg var 12 og fikk en av pappa, jeg festet navnet mitt på absolutt alt, og elsket den. Tiden gikk, og nå har jeg ikke sett den igjen... så for noen dager siden dro jeg på Clas Ohlson og kjøpte den billigste..den jeg hadde da jeg var 12 var til og med fancy'ere, slik elektrisk-sak...men, blakk som jeg er godtok jeg den billigste- og den funker jo kjempebra! ;) Bare litt kjipt om du glemmer hva den siste bokstaven du skrev, var ;)

Igår tok jeg og Aril å rusla oss en tur til byen for å kikke. Koselig å finne på noe med bare han også, som oftest er det sammen med andre vi tar oss tur til byen, eller jeg med venniner.
Vi leide hender, og så på julelysene(!) som begynner å komme på plass i trærne i Midtby'n i Trondheim. Pakket oss godt inn med klær, og tok alt helt stressfritt. Tror Aril likte denne type shopping mye bedre enn den "jeg har masse penger og må kjøpe alt"-shoppinga... ;) hehe.

(bilde fra google)

Jeg fant en kul telysholder på Åhlens, legger ut bilde senere. :)
Etter at jeg har innsett at jeg er blakk og ikke får noe utbetalt i måneden, har jeg blitt skikkelig flink på prioritering og hva jeg VIRKELIG ønsker meg (synes iallefall selv jeg er blitt flink...vet ikke med Aril ;)). Så det blir også mye mindre "tull-kjøp" som jeg ender ofte opp med :)

Stakk også innom en blomsterbutikk på Byhaven (synes egentlig de har mer interiør der enn blomster..men det er jo bare kos!). Da fant jeg små hjerter med hull i, perfekt til "til-og-fra-lapper" :)
Kjøpte hvite i tre, og noen sølvfargede aluminium? Ble plutselig usikker på hva det var ;) Prøvde med dymo'n på den sølvfargede til pappas gave...som enda ikke er kjøpt ;) Ideer? Skal hjem til Molde i morgen,  håper pappa også er hjemme.. han jobber mye rundt i landet. Da skal jeg lage kake til han:):)
Synes det ble litt kult jeg? :) Blir kult med tøft gavepapir:)
Vi har forresten et grusomt inngangsparti, da vi bor i en slags bygård og med utgang rett til gata. 
(Er egentlig glad jeg ikke deler trappegang med noen da:)

(vi bor her, i sokkelen. Bilder er fra prospektet, har malt døra i hvitt nå, da megleren hadde visnings-klistremerke på døra, som tok vekk en stoor flekk med maling da den ble fjernet..., men du ser iallefall hvordan det er...ikke lett å pynte opp dette.. ;)

Men uansett, det er ikke lett å "pynte" inngangspartiet sitt, når du bor på Møllenberg. Møllenberg er bydelen i Trondheim hvor det kanskje bor mest studenter, og derav mest festing. 
Så om du pynter utenfor, er det en sjangs for at ting blir stjålet eller ødelagt. Utrolig kjedelig at folk skal gjøre sånn.. men sånn er det. Hadde iallefall pyntet her i sommer, med et slags tavleskilt på døra, der jeg spikret fast opphenget, og trodde det skulle holde folk unna det... neida, skiltet forsvant etter noen dager.
Lykta vi har utenfor måtte vi støpe fast... hehe, den står iallefall der enda! Kjøpte også blomster og hadde utpå trappa i sommer, men uten hell, da vi ikke har sol på vår side..de døde ganske raskt :/

Tenkte jeg skulle prøve  på nytt å pynte opp inngangspartiet, lagde derfor et slags skilt av en ramme jeg hadde liggende, og dymo...såklart ;) Syns det  blei helt ok, skal prøve å henge den opp (spikre den fast!) snart. Så tenkte jeg at jeg skulle gå til innkjøp av Erica lyng til blomsterkassa... den trenger vel ikke mye sol den? Eller?... :p 

Her er noen ganske dårlige bilder av "skiltet" vårt...hehe, blir nok bedre når det kommer opp på døra.
Ikveld skal jeg tar med meg Aril og ett vennepar på Loppemarked hos Irina på Stjørdal:) Gleder oss veldig.   Håper vi finner noe kult ;) Ser iallefall ut som de har stått på masse i det siste, og med den fine stilen Irina har, så tror jeg også utvalget er bra :)

Ha en fin torsdag! :)

Klem 
post signature

9 kommentarer:

 1. Så koselig blogg du har.

  sv: er så enig med deg.Dvd hyllene hadde ikke noe i stua å gjøre. Og jeg har hatt de stående der ei stund.. måtte spørre pent om jeg kunne få flytte på de. Men Hans eine dvd hylle måtte få stå igjen. Så den står inntil en annen vegg og det funker greit så lenge..

  Klem.

  SvarSlett
 2. Kjempe fine til og fra lapper :))
  Klem

  SvarSlett
 3. vibeke: er ikke alltid lett å få gutta til å skjønne at cd/dvder ikke er "pynt" ;) heehe. Men det ble veldig fint nå da synes jeg :)
  Ha ei fin helg:) Klem

  SvarSlett
 4. To Ju Mama: Tusen takk, veldig lett og like dyrt som "vanlige" til og fra lapper...så da synes jeg disse ble kulere:)
  Ha ei fin helg:)
  Klem

  SvarSlett
 5. Takk, de er faktisk kjøpt på Ellos.no til 99 kr stk.. En del rimeligere enn Bynord sine =))

  SvarSlett
 6. Hei!
  Kjempefint- Dymo er artig!
  God helg:)

  Klem Anette

  SvarSlett
 7. To Ju Mama: Ah, herlig! Skal sjekke ut :D Takk!:)

  SvarSlett
 8. Hjemme hos meg: Tusen takk, hyggelig at du stakk innom ;) God helg! klem

  SvarSlett
 9. Dymo fant jeg også fort ut at deeeet måtte jeg ha;) Ikke så mye som har fått en omgang enda..men har mye i tankene. Du gav meg en BRILIANT ide om å dymofisere julegavene:D Takktakk;) Hjertet var kjempesøtt..må vel ta meg en tur på byhaven da..er mye flott å finne der:)

  klem

  SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)