onsdag 12. oktober 2011

Soverom NÅ (ikke ferdig)

Ah, dagen idag gikk ikke helt som planlagt, siden Aril (min kjære) har bursdag på torsdag, så skal vi feire med fest på lørdag, så både venner av han og meg kommer fra Molde og Ålesund for å feire han- kjempekoselig :) Så siden vi skal feire med selskap på torsdag, og jeg har planer imorgen, så ble det plutselig litt stress med å vaske å rydde til vi får overnatting, av hele 3 personer...i vår lille leilighet ;) De kommer jo på fredag, så da gikk planene med å ordne soverom idag, litt i vasken:) Men siden jeg lovte det, så legger jeg ut bilder av det uferdige rom. Har igjen endel enda... mangler pynteputer til senga (disse her er gamle, fra da jeg hadde hus med eksen) og noe på veggene:) Har en wallsticker liggende klar da; PS I love you, nåååå...så søtt..hihii.., neida ;) Plana var å ha den over senga, men det ble litt i knappeste laget mellom gavlen og vinduet, så tenkte å prøve å ha den på langveggen, en av de iallefall... Nå er jeg på leting etter en liten gammeldags pult eller et slags konsollbord, kanskje det blir litt trangt, men skulle så gjerne hatt det til å ha smykker og dill på den...ser så rotete ut i vinduet på badet. Så er jeg på leting etter en større kiste til å ha foran senga til sengeteppe og pynteputer, hater å kaste det på gulvet hver gang vi skal legge oss, blir så raskt støvete -og lite innbydende :(

Hehe, nå så jeg over bildene, off... ikke tro det skal være sånn som nå, jeg skal få opp bilder og slikt ;) Så har jeg to store lysestaker til kubbelys som jeg tenkte å ha på ene nattbordet, men det ble for stort i forhold til lampen :/ Kanskje de kan stå på gulvet:) Skulle hatt noe slags lysestaker til nattbordene, ingenting er mer romantisk enn levende lys og en kjæreste i senga ;)

Har fått fuget oppe ved listene på soverommet idag da, det glipper veldig der, så vi valgte å tette igjen, istedet for å begynne å kjøpe og kappe nye:) Så om du ser akrylmasse klint på veggen, så skal det bort etterhvert... merker ting tar lengre tid enn jeg tror ;)

Imorgen er det LØNN :D Woohoooo :) Luselønn da, da jeg omtrent ikke har jobba, men skal nok få med kjæresten på Ikea, så får jeg kjøpt den etterlengtede bildehylla...er ikke masse jeg ber om! ;) men må vel likevel betale den selv!;)

Så skal vi prøve å få funnet beis eller lignende til pallebordet, er fortsatt såå usikker på hvilke farge jeg vil ha, eller om jeg i det hele tatt synes den passet inn i den lille stua... :/

Uansett, nå er det nattatid igjen...hjelp klokka går fort! Fikk min htc igjen fra reperasjon idag, greide fint å ødelegge minnekortluka med engang, da jeg tok feil minnekort i (et større et)....FML. Hihi. Så nå skal jeg legge meg i senga å klure, og sikkert vekke Aril i sinne over at jeg ikke får det til... neida....eller.

Godnatt ;)

Soveromsbilder;


Arils skap er det helt til høyre...resten er miiiittt! ;) hihi
Vi skal ha like håndtak...tar bare litt tid..Aril..... ;)

Ikke helt sikker på om bokstavene skal stå i vinduet enda, eller om de skal på veggen.. hva synes du? :)post signature

4 kommentarer:

 1. Såå koselig blogg, her ser jeg at jeg kommer til å like meg så følger deg gjerne videre=)
  Likte de i vinduet..

  Klem Henriette

  SvarSlett
 2. Tusen takk :) Så koselig at du kom innom:) Ja, tror kanskje det får stå i vinduet, er vanskelig å finne noe som kan stå der uten at det blir for rotete, med tanke på veggen osv :) Må bare finne en "M" og bytte ut "W'en" ;) hehe

  Klem Natalie

  SvarSlett
 3. lekkert natalie:):) her har du vert kjempe flink:) elsker fargekombinasjonene her:):) tipp topp tommel opp:):)

  ønsker deg en nydelig helg:)

  -klem fra silje-

  ps. eg har ikke fått kommentert hos deg før nå, har vert på jobb å hatt et dårligt nett, men eg har vore inne å tittet når nette vil samarbeide:) ville bare du skulle vite det:)

  SvarSlett
 4. Så koselig at du synes det Silje! :) Alltid kjekt å sjekke ut bloggen din og- du er så flink!

  Ang soverommet, så er jeg ikke helt fornøyd enda.. er masse som gjenstår.. men det kommer vel etterhvert ;) hehe

  Klem! :)

  SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)