onsdag 30. november 2011

Manifesto-posteren er oppe!

 Skal ikke være lett å bo i underetasje med kun to vindu på stua, stua har ikke særlig dagslys, og derfor er det også ganske vanskelig å knipse et bilde som ser bra ut. Men anyways, jeg har fått opp Manifesto'n min, angrer kanskje litt på at jeg ikke kjøpte svart ramme (tenkte kanskje det ble for mørkt), men det kan jeg fikse senere :) Nå ser det ut til at jeg må henge opp trollhasselen ovenfor bildet, da den tar litt plass-over bildet!:)
Hva synes du? Kanskje blitt litt bedre med svart ramme?
Og hadde det blitt finere med å henge opp trollhasselen?:)Ord å leve etter! :)

Ha en fin dag kjære blogglesere:)

Klem
post signature

(som er midt i eksamenslesing for øyeblikket)

5 kommentarer:

 1. Så fint:D Hvor har du fått tak i den? Hadde gjort seg hos meg også! Ville hatt ramme sort jeg..var fin hvit også..men med sort hadde det fanget blikket bedre:) Hadde absolutt vært fint å henge opp grena! Blir spennende å se hva du gjør:)

  Takk for så herlig kommentar inne hos meg:D Smilte da jeg leste;) De små sinkhusene kjøpte jeg på Rema1000 for 99 kr:D wiii!

  KlemKlem

  SvarSlett
 2. Så fint det ble:o)
  koselig at du vil være med på min Giveaway, og veldig moro at du ville følge bloggen min:o) Velkommen til meg!

  Ha en strålende torsdag!
  Heleneklem

  SvarSlett
 3. Takk Linda:) Du fikk det jo helt perfekt! Ser godt når jeg kjøpte ramma at den burde vært svart ja, den er slik sølvfarga nå..æsj, kjedelig at jeg åpna den med engang, istedet for å bytte:P

  Jaa, innbilte meg at noen sa de hadde sinkhus på Rema, men tror ikke de har lengre:(
  Hvordan hang du opp grena, btw?:)

  SvarSlett
 4. så fint det beli da:):) flinke flinke deg:) men eg ville absolutt valgt en sort ramme her, ordene forsvinner og bilde mister liksom sitt utrykk det sorte er jo og med på å ramme det hele inn og du vil få mye mer fokus på hva som står der:) det vil bli mye tøffere i en sort ramme:) bar prøv med det du vil få et helt annet utrykk:)

  ha en flott kveld videre:)

  -klem silje-

  SvarSlett
 5. Takk Silje, jeg ser det kjempegodt selv også, var bare jeg som var redd for at det skulle bli for mørkt, men ser jo nå at den burde så absolutt vært svart.. Kjedelig ;)

  SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)