mandag 5. desember 2011

Ny sofa og vi tenner det andre lyset!

Ah, dagene går fra meg! :) Siste uken har vært preget av oppgaveskriving, så jeg har ikke hatt tid til mye blogging! Eksamen står for tur nå også, så det blir nok litt mindre blogging, iallefall til den 15., men tar meg gjerne tid til å lese bloggene deres innimellom, koselig og avslappende! ;)

I det siste har jeg og A vurdert ny sofa, rett og slett fordi den vi har, tar hele stua.. Vi er veldig glad i den, og den har plass til mange, som er et stort pluss da vi ofte har flere venner på besøk. Men, det hadde gjort så veldig godt om vi fikk skvist inn en lita spisegruppe på stua også, det er jo så mye koseligere å sitte ved et bord å nyte en god middag, enn å sitte krum i ryggen i sofaen, for å nå tak i maten fra tallerkenet på det lave pallebordet, mens man ser Tori & Dean in Love? høhø, nå røpte jeg middagsserien min... ;) Men, ja.. jeg er selv vokst opp i en familie hvor vi alltid spiste middag sammen hele familien, ved spisebordet. 

Det er liksom noe ved å slå av tven, nyte middagen og rett og slett ta ei lita pause fra hverdagen:) Jeg er fortsatt usikker på om vi faktisk får plass til spisebord, men noe må vi da få til.


Jeg fant ut i forrige uke at Ikeas Klippan sofa var en grei sofa, den er ikke særlig "stor" og jeg synes den ser helt grei ut. Problemet var at jeg ville ha 4seter, og Ikea har sluttet å produsere den.. dro innom Ikea idag (takk for søndagsåpent!), og gjett hva jeg fant i billigkroken! Weeheey, trodde jeg måtte godta utstillingsmodellen der, men så hadde et par til- helt nye- som sto like ved :) Da ble det et veldig spontant sofa-kjøp, som betyr at stua er ganske fullstappa nå, da vi enda ikke har lagt ut vår til salgs! ;)

Vi ga jo en vesentlig større pris for sofaen vi har nå, i forhold til Ikea-sofaen, men det er noe med at den tar i overkant stor plass.


Klippan 4 seter, tror det blir greit når vi får pynta opp med puter:)
Så nå gjenstår det bare å få solgt den gamle, så vi får satt sammen den nye ;)

Nå har jeg hørt på julemusikk og pakket inn julegaver, mens snøen laver ned:) Har også tent det andre lyset idag, nedtellinga er i gang! Elsker desember! :)
Sånn, nå ble det litt julerier med også, sånn at dere skal skjønne at jeg ikke har glemt av jula, selv om det ble i underkant med jul på dette innlegget!;) hihi.

Hva tror du om den nye sofaen? :)

Ha ei fin uke alle sammen!

post signature

5 kommentarer:

 1. hihi..Julerier;) sofaen kommer nok til å li veldig fin ja:D Gleder meg til å se den når den er kommet opp:) Synes også det er kjempekoselig å kunne spise middag rundt et spisebord. Selv har vi spisebordet på kjøkkenet..da vi har to sofagrupper på stua;) Har så mye besøk vi:P hehe Men en dag, når vi får pusset opp kjelleren skal spisebordet ut på stua<3


  KlemKlem

  SvarSlett
 2. Hei!

  Takk for at du deltok på utfordringen inne hos meg :) Nå er favorittene valgt ut, ta en titt inne hos meg!

  Fabelaktig start på uken til deg!
  klem

  SvarSlett
 3. God morgen;)
  Du ble den ene vinneren i mitt julegavedryss i dag;-)
  Grattis med FLOTT premie!!

  Send din adresse til line@frue.no

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Hei på deg!
  Superskjønn blogg du har. Første gang jeg kikket innom. Og så morsomt at du er fra Molde. Me too. ;)
  blir nok kjempekoslig med den nye sofaen, lekker den du har også da. :)
  Ha en finfin dag.

  Klem

  SvarSlett
 5. Hei på deg på nytt:D Så bare at du hadde spurt meg om det stempelsettet jeg har kljøpt:) Det fant jeg hos Nille:) Med de har sånne på Clas Ohlson også:)

  KlemKlem

  SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)