mandag 7. november 2011

Rock vs. stue?

I den siste uka har jeg vært en dårlig blogger, rett og slett fordi jeg ikke har hatt særlig tid til det! :) I helga har vi hatt storbesøk fra Molde, og på lørdag var det både lazer-x og fest på menyen- fin helg!;) Samtidig så går jo store deler av tiden min til skole, eller jeg prøver iallefall...helst blir det til vasking, rydding og venner ;) Dårlig på prioritering, eller.. alt ettersom!

Etter besøket dro idag, gikk jeg og vennina mi en lang tur ute i det deilige høst(vinter?)-mørket, deilig og kjølig- godt å få klarnet hodet litt, etter ei helg med masse usunne vaner..og lite trening ;)

Så nå har jeg fått vasket og ryddet etter helgas roterier...synes det er godt å gjør slikt på kveldene...men det passer jo for øvrig dårlig, når det er så mørkt på stua... legger inn noen bilder fra stua, men skal prøve  å få tatt noen i dagslys i morgen! ;)


Har ikke funnet noe pynt til bordet enda, så det får stå sånn inntil videre, dette var et raskt funn nå :)

Vi har snart gjort ferdig pallebordet også!! :) Vi beiset det i Tyrilin interiørbeis i fargen Skigard:) Trodde det skulle bli litt lysere av et strøk, noe det ikke ble, men vi ble fornøyde likevel :) Ble ikke ferdig med å beise inni og få på lakk før besøket kom til helga, så får gjøre noe med det i uka.... ;) Flere kommenterte at det ble bra, og jeg likte godt den litt røffe stilen over det, litt uperfekt, men det er det jeg likte med det ;)

Måtte finne grein til vasen jeg kjøpte på Ikea for ei stund sia, den har lugget i ei skuffe ei stund nå, men ikveld måtte jeg bare springe utenfor døra å plukke det jeg fant...ei lita usynelig grein ;) Skakke være lett å bo i byen ;)

Jeg og min kjære deler samme interesse for musikk, men kanskje han er hakket større interesse, og siden han er en punkrock-gutt, så fikk han endelig innfridd ønsket sitt om å få gitarene i stua, og han ønsket egentlig at vi kunne ha band-plakater rammet inn i stua... dermed ble dette resultatet (NEI til plakater...ja, han lever fortsatt tilsynelatende i ungkarsbobla si ;))


Synes egentlig ikke det ble så gæren't jeg! Det gjorde heldigvis ikke han heller ;)

Synes dere det ble bra? :) Blir kanskje bedre å få det frem i dagslys:)

God natt alle sammen, nå er det på tide å legge hodet på puta og prøve å snu døgnet tilbake! ;) 


post signature

9 kommentarer:

 1. je er ferdig med sesong 1 og følger sesong 2. Har sett de som kommer ut i Usa. De går også på søndager der. Så i dag har jeg kosa meg med episode 4...og det blir mer og mer spennende for hver gang. Gir deg linken der du kan se de. Her kan du se serier og filmer. Nye episoder av alt :)
  http://watchseries.eu/serie/the_walking_dead

  SvarSlett
 2. Hehe, tusen takk Irina :) Har akkurat kommet til sesong 2,men dette var jo mye bedre enn å laste ned :)

  SvarSlett
 3. Kjempekoselig stue, og bordet ble knall!! Synes du valgte rett med tanke på gitar versus plakater...gitarene funker bra:) FIN ny uke og klem til deg:)

  SvarSlett
 4. heisann=) takk for koselig kommentar inne på bloggen min. så nydelig stue dere har. pallebordet ble råå tøfft. liker veldig godt fargen på den beisen. kunne også tenkt meg sofaen din, min er så mørk grå i fargen. hehe, skjønner mannen vil vise frem gitarene. Ble bare stilig med de i stua. legger meg til som følger så jeg kan holde meg oppdatert på bloggen din;) klem til deg.

  SvarSlett
 5. Så koselig dere har det på stuen:) synes du har funnet kjempefin pynt til bordet jeg:) Elsker den lykta fra kremmerhuset..eeer så fint lys i! Og pallebordet ble jo kjempetøfft!

  LindaKlem

  SvarSlett
 6. Camillas Romantiske hjem: Tusen takk, føler nok at jeg er for gammel til band-plakater på veggene nå ja..håper samboeren skjønner det snart også ;) hehe. Ha ei fin uke:) klem

  SvarSlett
 7. Mailinn`s interiørblogg; Tusen takk:D Ble ganske fornøyd med bordet jeg også, selv om det ble en del mørkere enn forventet:) Hehe, ja sofaen vår fikk heldigvis rett farge, var usikker da vi bestilte den etter å bare sett en prøve, problemet vårt er mer at den er stoor, og tar en del plass.. men det er jo kjekt i å med at vi har en del besøk:) Koselig at du la deg til som følger! Gleder meg til å se deg videre også!
  Klem

  SvarSlett
 8. Lindas Lille Leilighet; Takk! :D Er ikke fornøyd med bordpynten enda, men koselig at du synes det så greit ut ;) Jaa, lotusblomstene er kjempekoselige med lys <3
  klem :)

  SvarSlett
 9. Her var det jammen fint :D Jeg vil gjerne følge deg også!

  SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)