torsdag 17. november 2011

Stilendringer gjennom tidene...

Stadig blir vi inspirert av nye trender og hjem, jeg har i et par år nå hatt den romantiske, biittelitt shabby chic og lyse stilen...

Dette bildet er fra rommet mitt (kollektiv) jeg bodde i, i fjor...siden jeg var singel og kunne ha det akkurat sånn som jeg ville, så ble det ganske jentete, rosa og prinsesseaktig ;)

Etter jeg flyttet fra dette kollektivet, flyttet jeg til neste kollektiv, da ble rommet mitt sånn (fortsatt lyst og rosa, men gråfargen begynner å tre frem...beklager bildekvaliteten..)Før den tid igjen, eide jeg et stoort hus sammen med min daværende kjæreste (nå eks ;)) da var stilen sånn;

Stua var veldig stor, dette var kosekroken miin :)


Her bodde vi var 2008-2010, da var stilen mer preget av moderne og litt klassisk, det gikk stort sett i svart, sølv og hvitt.. noe jeg synes blir litt for mørkt nå idag :)


Soverommet derimot var mer lunt og behagelig :) 

Nå derimot begynner jeg å gå liiiiitt mørkere igjen, iallefall mer enn regelen min som var "ikke NOE svart". :)
Jeg har nå falt for den industrielle factory stilen, synes den er kald, rå og stilig! ;) Usikker på om jeg kunne tatt den helt ut, da jeg kanskje hadde synes det hadde blitt litt for kaldt, men jeg ville uansett hatt en dose glam i interiøret sammen med det ;) Tviler på at stilen min kommer til å ta helt overhånd nå, og se ut som den kom rett fra nye moteblader, men jeg synes uansett det er inspirerende å sjekke ut nye stiler, farger og variasjoner :)

Har falt helt for Pinterest, kan egentlig sitte mange timer å bare se på alt mulig der, så er det så masse inspirasjon å få! :D Her er noen bilder jeg likte utrolig godt:) Skulle ønske jeg hadde et stort hus igjen, men jeg skal overleve studenttilværelsen liiitt til, så skal jeg endelig unne meg et hus igjen... (det fortjener jeg da...) ;)

Disse skapene er rååtøffe, hadde jeg funnet et par slike, hadde jeg visst akkurat hvor jeg skulle hatt de! ;)

Dette er litt meg, herlig miks mellom røfft, kaldt og romantisk :)


Dette var også nydelig, men mer herskapelig romantisk :)


Likte måten bildene var hengt opp her, gjorde mye ut av rommet :)

Vi har også endelig fått Living her i Trondheim, noe jeg er såå glad for...elsker denne butikken! Har vært innom, og funnet masse fint... håper virkelig jeg står eksamen så jeg får stipend til over nyttår...ellers blir det jobbing...og shopping! :D Ikke lett å leve to på en vanlig inntekt, med skole som krever all sin tid ;/Elsker denne stilen her, bildene er tatt fra Living. Vurderer å kjøpe lampa på nederste bilde, før synes jeg disse lampene var grusomme...nå har jeg virkelig fått sansen for de :p Hva synes dere? Burde kanskje ha litt romsligere stue først...

Så har jeg skikkelig lyst på sofa fra Bolia, i lys grå.....men vi kjøpte sofaen vår i juni...så tror jeg blir ganske nedstemt av samboeren.... :p

I morgen drar vi til Bergen, håper å få shoppa litt der ;) 
Ha en fin uke videre, og god helg når den tid kommer! (Jeg har helg hele året...høhø) ;)

Stor klem fra
post signature

9 kommentarer:

 1. Gøy å se bilder fra stilen din gjennom tiden:) Har forandret ganske drastisk jeg. fra mørkt brunt og atter brunt til litt type shabby lys stil:) digger også den industrielle stilen, og er mye tøfft å se på:) Blir nok ikke en stilforandring her med det første da;)

  Du lurte på hvor stor leiligheten vår er, og den er ca 90 kvm:) Med mulighet for å innrede kjeller..men det tar litt mer penger enn det vi har nå;) Ønsker meg også hus..drømmer om det ja:D Men det blir vel en annen gang..dyrt med hus i Trondheim desverre..

  Ha en fiiiin tur til Bergen:)

  Lindaklem

  SvarSlett
 2. Så koselig å se bilder fra tidligere plasser hvor du har bodd- tavleveggen blir nok flott..

  Bergen- da må du ta en tur på Xhibition og besøke Riviere Maison, eat my muffins, søstrene grene & Jacob AAll sentere ligger ved Galleriert:)) Ellers finner du nok mange gode butikker, er jo nattåpent rundt om idag.

  Kos deg i Bergen, klem

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselig kommentar inne hos oss!
  For nokre herlege bileter du har her!

  Ha ein fin søndag vidare!
  Klem Helene

  SvarSlett
 4. Fin blogg du har, ses innom hos meg neste gang?

  SvarSlett
 5. du viser vertfall at du har peiling når det kommer til ineriør:) du er flink:)

  håper du har kost deg i bergen da:)

  -klem silje-

  SvarSlett
 6. Hyggelig med besøk fra deg, jeg har lagt meg som følger:=)

  SvarSlett
 7. Lisette: Så hyggelig! Blir kjekt følge deg! :)

  SvarSlett
 8. To Ju MaMa: Tusen takk for tips! Besøkte omtrent alle stedene du anbefalte, greit med tips før en setter føttene i en stor(større) by;) hehe. Koselig i Bergen, men ble dessverre litt for knapp tid til shopping, men veldig koselig på besøk da! :)

  SvarSlett
 9. Silje, du er så søt! Tusen takk, varmer at ei så flink jente som du sier det ;) Har kost oss masse!:) Klem

  SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)