mandag 19. desember 2011

Endelig, jeg er ferdig med statistikk-eksamen (krysser fingrene for at det gikk bra!) og jeg har kommet meg trygt hjem til mamma og pappa på bygda utenfor Molde- endelig juleferie :)

I helga har vi vært på kjempekoselig vennejulebord og idag har vi vært i 1års dag til Leah Savannah, fadderjenta til Aril:) Med andre ord, masse god mat og kaker i helga! ;) Aril måtte dessverre kjøre opp igjen til Trondheim i dag, stakkaren har ikke ferie før lille juleaften..så jeg skal kose med hjemme med venner og familie..og gleder meg allerede stort til han komme hjem igjen!:)

Det begynte å bli en del gaver på rommet mitt, som også fungerer som oppbevaringsrom..så jeg sa til mamma at vi kunne jo bare ta opp treet (ja, hjemme her har vi plastikk- og har alltid hatt det..) ;) Mamma var skeptisk, men vi tok det opp likevell, så vi har hørt på julemusikk og pynta tre :)

For noen år siden hadde jeg en veldig...moderne jul..så jeg hadde hvitt juletre, med sølv og svarte kuler til pynt. De sølvkulene og pynten tok vi idag å pynta treet med- og det ble kjempefint! Mamma har tidligere brukt rødt og gull til pynt, men ettersom stua har gradvis blitt mer hvit og sølv, så passet dette bedre :)

Siden jeg ikke er hjemme i jula, kommer jeg heller til å oppdatere fra min jul her hos mamma og pappa. Kommer med bilde av juletreet i morgen, jeg glemte selvfølgelig igjen laderen til kameraet mitt i Trheim, så jeg får ta med mamma sitt på dagen imorgen ;)

Koselig med nye følgere- velkommen skal dere være :D

Stor klem fra 
post signature

1 kommentar:

  1. Herlig å være hjemme ja!:D Kom hjem i dag jeg:) O'herlige juleferie:) Gleder meg til å se julepyntet hus hjemme hos Mammaen din:)

    Klem

    SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)