onsdag 4. januar 2012

Shopping!

Håper alle har hatt ei fin jul og kost seg MASSE! Det har iallefall jeg. Vi har fått vært sammen med alle våre venner og familie, spist altfor mye god mat, spist litt mer, drukket litt vin, litt mer, spilt UNO..og bare KOST OSS :) 
Tilbake i Trondheim igjen, og siden Aril var igjen ei uke å jobba etter at jeg dro til Molde, så så det ikke..så veldig rent og pent ut her... kremt. Neida, nå skal jeg ikke klage- jeg liker jo å vaske og styre på! Men dagene siden vi kom hjem har stort sett gått i vasking av leilighet, klær, pakke ut og rydde bort jul :)

Jeg fikk utrolig masse fint til jul, storfornøyd... ble så masse gaver at halvparten måtte bli igjen i Molde, da vi ikke fikk plass i bilen..så håper jeg broren min husker resten da han kommer oppover på søndag! ;)Noe jeg fikk var denne lysestaken, som jeg har ønsket meg siden tidlig i høst... Takk, kjære! ;)

Av mamma fikk jeg denne lampen.. tror den skal henge hjørnet ved sofaen, og at den blir fin med tapeten som jeg har planer med å få opp snart...ting tar tid :p

I dag har jeg og to gode venniner vært på en aldri så liten shopping-runde! ;) Fikk oppdatert noe i garderoben, samt kjøpt ei pute til sofaen.. jeg har planer å bytte alle putene i sofaen.. blir jo aldri fornøyd, men legger de heller i skapet, så får jeg se om jeg ikke tar de frem senere en gang ;)
Og puten som jeg kjøpte...ja.....jeg som har innrømmet at jeg ikke kanskje hater, men misliker ugler,ja.. dette er puta;
But i LOVE it..  ;) likte det skumle, mystiske blikket..og de kule kontrastene (det svarte er mørkere i virkeligheten). Så får vi se om jeg finner noe som matcher etterhvert! ;)
Dette skiltet fikk også plass i stua... hihi, håper han tar hintet etterhvert. ;) 

Så var jeg innom Fretex, og kjøpte denne lampa som jeg også har på soverommet, til den fine sum 45 kroner! :D Usikker på hvor den skal, men haloo- 45 kroner! ;)
 
Skal prøve å ta noen bilder snart... har enda ikke fått lada kameraet.. men det blir! ;)
Nå skal jeg kose meg med deres blogger, har sikkert mye å ta igjen- siden jeg ikke har vært inne siden lille juleaften- eller kanskje dere gjorde som meg, og tok bloggejuleferie? ;)

og: GODT NYTT ÅR! ;)

post signature
6 kommentarer:

 1. Godt Nyttår!!:D For en fiiiin lysestake! Sånn har jeg og hatt lyst på i lengre tid. Heldige du som har vært på shopping! Klør i fingrene etter å få gjort noen januarkupp:D Meeeen..må vel finne meg i å vente til jeg blir frisk igjen:/ De har vel sikkert noe igjen da og vil jeg tro;)

  Klem

  SvarSlett
 2. Heisann ;o)
  Sert du har fått med deg pute fra Kremmerhuset ;o)) Råkuul ;o)))
  & den lampen...45 kr!!! Litt av ett kupp ;o))

  Strålende dag til deg ;o)

  Klemmer Elisabeth ;o)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min!
  Så mye fint du fikk til jul, og ikke minst har kjøpt deg i dag! Jeg syntes ugler er skjønne, så det puta var nydelig! Å lampe til 45kr... Sier bare WOW! Elsker bruktbutikker!!!

  God helg!

  SvarSlett
 4. Så masse fiint du viser her :)
  Koselig at du hadde lagt igjen kommentar hos meg:)
  Ønsker deg ei flotters helg !

  SvarSlett
 5. Tusen takk for din hyggelige kommentar på min blogg i går :) Det varmer når man er ny i denne verden,
  Jeg synes du har en flott blogg, og jeg liker veldig godt puter med naturtrykk.
  Ha en flott helg (må ut i butikker i dag å få litt nye ideer).

  SvarSlett
 6. 45 kroner for den fine lampa??? for et kupp! ♥Fretex♥ takk for at du vil følge bloggen min, det kiler i magen for hver ny følger som legger seg til hos meg, så hjertelig velkommen skal du være ;) nå skal jeg passe på å titte innom igjen til deg også, masse fint her på din blogg! *♥*

  SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)