onsdag 25. januar 2012

Spiseplass, endelig!

Etter å ha vært uten spiseplass (bortsett fra å sitte i sofaen med et laavt spisebord) i lang tid, så var det godt å endelig kunne sitte ved et bord å innta middagen! Vi leita i lengre tid etter noe vi kunne ha på stua, da vi har kjempelita stue. Vi sto mellom dyre bord/stoler fra Bolia (som jeg hadde kjeeempelyst på)-  og endte opp med Jysk og  Living-stoler..haha. Alt jeg hadde lyst på ville bare ta hele stua, da var det like greit å kjøpe noe som passet, og som så ok ut. Så får jeg heller ønske meg Corona spisebord til vi får større plass..og gjerne ETC spisestoler, eller lignende. ;)
Det blir ikke verdens beste kvalitet på bildene, da jeg har rota bort laderen til speilreflekskameraet (har lett overalt..!) Så da får undervannskameraet vi kjøpte til dykkeferie brukes ;)
Manifesto posteren fikk sin plass her.
Love it.


Vi har også fått opp bildet som kompissen til Aril har tegnet, av favorittbandet her i gården; NOFX. :)

Nå skal vi se "Our Idiot Brother", litt sent, men siden vi sov 2 timer i ettermiddag, så går nok det veldig bra! hihi. <3


Klem
post signature


PS: Tipser også om konkurransen på STUDIOs side, hvor du kan vinne masse fine premier! :D Jeg er iallefall med, og det kan du også, ved å gå inn hit ;)

9 kommentarer:

 1. det ble jo kjempe fint... :) enkelt å greit, ikke vitsi m dritdyrt når billig kan vere like fint.. :) mitt innlegg i dag... hehe... helt gratis ;) en separator fra SIM.. ;)
  klems Diana.

  SvarSlett
 2. Kjempefint Natalie:) Stilige stoler! Er nok sikkert herlig å kunne sitte ordentlig når man spiser ja:) Så spennende at dere tenker på å flytte:) Godt med litt plass:) Takk for koselig kommentar inne hos meg:) Vet ikke om jeg lenger kan kalle meg shabby-jente..Leiligheten er vel rett og slett en god blanding av det jeg liker:P

  Ha en fiiin dag:) Klem

  SvarSlett
 3. Kjempestilig- lyst og fint!
  Og jeg digger både Manifesto-posteren og NOFX!!

  Klem fra
  Mrs. Monday

  SvarSlett
 4. Dette ble et veldig godt resultat synes jeg ;)
  Tusen takk for veldig hyggelig kommentar på bloggen min :) Legger meg til som følger hos deg også, her kommer jeg med glede tilbake og titter litt ;)

  Eline

  SvarSlett
 5. Hei hei!
  Så innmari koselig hilsen fra deg inne hos meg :) Det varmer masse når noen legger igjen slike kommentarer :) også på en fredag, jippi :)
  Nå har jeg tittet inne hos deg og, en kjempe koselig blogg :)
  Bordet og stolene ble kjempefine, og likte Manifesto-posteren din masse :)
  Kommer så absolutt tilbake :)
  Klem fra Ella

  SvarSlett
 6. Så fint det ble! liker veldig godt bilde!

  SvarSlett
 7. Det ble veldig fint=) bordet passet godt inn der;)

  SvarSlett
 8. Hei hei :)

  Beklager at jeg ikke har svart deg før nå :) Har ikke blogget på lenge, og ikke sett at du har lagt igjen kommentar :)
  Så hyggelig at du liker bloggen min :) Jeg blir alltid glad for å høre hyggelige kommentarer. Du er hjertlig velkommen som følger, og jeg skal ta opp igjen bloggingen slik at dere får noen nyheter fra meg fremover :)
  Ha en deilig dag :)

  Lilja

  SvarSlett
 9. Så stilig det ble! Og undervannskamera funker jo bra over vannet også :-)

  Psst; bloggetreff på Oppdal 24.Mars. Komkom :-)

  Ønsker deg en finfin kveld, klem fra Lottemora

  SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)