mandag 23. januar 2012

Hvite roser

Tiden strekker ikke helt til for blogging for tida, i det siste har vi vært i bursdagsselskap, hatt vennekvelder og i helga var vi på Oppdal og feira 30årsdagen til storesøstra mi! :) Kjempekoselig. 

Jeg er jo student, og prøver å bruke tiden på å gjør skolearbeid, samt vaske, rydde og få det til å se noen lunde "normalt" ut her hjemme, og være sosial. Likevel glemmer jeg litt bloggen, jeg skal skjerpe meg! ;) Jeg har jo egentlig good tid til det. Sånn egentlig ;) Og det er jo min lille hobby!

Men jeg har alt for mange baller i lufta, og alt for mange påbegynte prosjekter, tipper noen kjenner seg igjen. Og man vil jo vel egentlig ikke "presentere" halv gjorte prosjekt, vil man vel? :)

Jeg skulle jo komme med nye bilder fra stua, og spisekroken vi har fått ordna, men da jeg hadde rydda så fint, og slo på kameraet..."batteriet er tomt". Tyypisk Natalie.

MEN, jeg har fått roser. Hvite roser. Av en stk fin kjæreste. :)  
(De bildene tok jeg bilder av tidligere i uka. Da sikkert resten av stua var bomba) ;)
Håper dere har det fint alle sammen! :) 
Om noen har ideer til steder med fin bordpynt (duker, servietter, løpere o.l) tar jeg imot med takk, finner ikke så mye fint lengre!:)

Klem

 post signature

3 kommentarer:

 1. Huff, jeg kjenner meg igjen med halvferdige prosjekter! Det er så kjedelig, man går og venter på å få vise det fram, også blir det liksom aldri ferdig :P
  Lykke til med ferdigstillingen!
  Gina

  SvarSlett
 2. fine roser... *minner meg selv på at jeg skal kjefte litt på mannen for jeg aldri får roser* ha en fiin kveld :)

  SvarSlett
 3. Hei på deg
  Takk for koselige ord inne hos meg..
  Så koselig du har det her inne også! :)
  Titter med glede innom deg igjen..

  Fin fin kveld til deg
  Klemmer fra meg

  SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)