torsdag 12. januar 2012

Utfordring: Mitt drømmebryllup

Jeg henger meg på nok en utfordring hos Maia med bloggen {Fabelaktig}. Nå skal vi vise drømmebryllupet vårt! Og hva er vel ikke bedre enn det, jeg ELSKER jo alt som har med romantikk og gjøre. Og bryllup da. Dåån. Jeg sa tidligere at jeg aldri ville gifte meg, mest pga taler, kakeskjæring, vals, ja- jeg er ei pingle.
MEN, så fant jeg ut at jentene velger selv om de vil holde tale, og alt det andre..jeg bestemmer jo selv, det er jo isåfall mitt bryllup- og jeg bestemmer jo selv! ;)

Så ja, jeg er romantiker, men jeg er sjenert (sikkert mange som ikke er enig nå..), men jeg er jo enda ikke fridd til, og om det blir bryllup-så blir det jo ikke med det første, og da har jeg god tid, og kanskje ting forandrer seg. :)

Jeg drømmer om et bryllup på sensommeren. Det er fortsatt varmt ute. Det er sol. Det er flotte mennesker. Det er natur. Det er IKKE et samfunnshus eller bedehus av noe slag, aller helst ville jeg hatt et utebryllup, men jeg har ikke helt funnet ut hvordan det skal gå an her i kalde Norge. Tidligere sa jeg at OM jeg skulle gifte meg, ble det i Bahamas. Nå er ikke min kjære helt enig i dette, så vi får se, da blir isåfall bryllupsreisen der ;)

Her har jeg samlet noen glimt om hvordan mitt drømmebryllup vil se ut:

Hadde ikke sagt nei til et utebryllup, ala dette:Kakebordet hadde nok vært i rosa og hvitt..Fiine inspirasjonsbilder.. lykter er  must!


 Fin blomsterpynt, og bukett i rosa og hvitt.. 


Forlovere har jeg tenkt litt over, og når vi har diskutert bryllup (ja, vi snakker jo om det!) så har egentlig begge to funnet ut at vi har for mange gode venner til å velge bare en.. så vi kommer mest sannsynlig til å ha et antall forlovere hver- og det må være likt, og de skal så klart ha samme kjoler/dresser. Har lest litt forskjellig om hva som er lov/ikke lov..men det finner vi ut av ;) Liker veldig godt bildet til venstre!


 På bryllupsdagen skal jeg føle meg finere enn jeg noen gang har følt! Derfor skal jeg i god tid før bryllupet starte skikkelig trening, ta jevnlig med solarium.. og før selve dagen skal jeg fikse negler. Selve dagen skal jeg og mine forlovere på en salong, fikse hår, sminke.. sammen med iiskald champagne!


Min kjære skal ha en fin dress/smoking, helst med vest innenfor. Skal vi gifte oss i varmere strøk, skal han så klart ha beige dress... hihi ;) 

Brudekjolen...ah! :) Jeg vil ha en romantisk kjole, gjerne med litt slep, og med fine detaljer som perler og annen bling på overdelen. Den skal også være stroppeløs..og helst helt hvit.

Håret mitt kommer mest sannsynlig til å være nede, da jeg ikke liker meg selv med oppsatt hår.. men håret på bildet i midten var jo jammen meg ikke verst! :) Men ser for meg at det blir noe i duren det på siste bildet! Fiine krøller. Og så må jeg spare til langt hår!

Kanskje et diadem? 


Ringen! Hihi, den skal min kjære få velge selv.. og han vet godt at det er hvitt gull som er tingen, gjerne moderne, og ikke for "rotete". Jeg har heller ikke krav til den dyreste ringen, så lenge han finner den selv, er jeg veldig fornøyd :) 

 Brudepiken(e) skulle hatt noe lignende som dette på seg, så søøt.
Brudepikene hadde kanskje blitt hvert vårt fadderbarn, to søte jenter, som hadde passet rollen perfekt!:)

Bryllupsreisen vil finne sted få dager etter bryllupet, jeg vil stikke av med drømmemannen min med en gang. Tipper vi har en fin suite på et fint hotell etter bryllupet, og etter to-tre dager drar vi til et eksotisk sted, med palmer, øyer, hvit sand og lite mennesker. Jeg har tenkt litt på tanken med safari først, så rett til et idyllisk sted etterpå. Time will show. 
Bryllupsreisen må derfor bli til Bahamas.....

eventuelt Hawaii


Sist men ikke minst, drømmemannen...mannen i mitt liv! ;)
<3

Dette var mitt bidrag til Maias utfordring, nå skal jeg se på deres ;) Har du ikke gjort det enda, må du gjøre det.. en kan vinne fine premier! :D

post signature

Bilder lånt fra:

4 kommentarer:

 1. ååååh dette var bare så nydelig ♥ man blir jo helt giftesyk av sånt, men jeg må konsentrere meg om å finne drømmemannen min først hihi! *♥*

  SvarSlett
 2. Herlighet, så nydelig bidrag! DÅÅÅN! Jeg vil komme :)

  Veldig festlig at du deltar, søte!

  klem

  SvarSlett
 3. Her var det mye vakkert! Herlig bidrag :)
  God helg til deg!
  Klem fra Barbro

  SvarSlett
 4. Først og fremst, Tusen takk for kjempe koslig kommentar fra deg på bloggen min :) Kjekt du tittet innom, og velkommen tilbake :)

  Dette var jo bare reine drømmebryllupet da! :) Nydelig! Krysserf ingrene for at du vinner ;)
  God helg!
  -klem Veronica-

  SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)