mandag 16. januar 2012

Bildehylle og nye puter
Takk for koselige tilbakemeldinger om mitt drømmebryllup, kjenner jeg gleder meg, hihi. (Håper det noen gang skjer nå da) ;) 

I helga har vi kjøpt oss spisegruppe, eller kjøkkenbord og stoler må jeg presisere, da vi dessverre ikke har plass til noe spisestue- men vi har det på stua da ;) Vi har hatt mye besøk i helga, og derfor har vi ikke hatt så mye tid til å vaske, ommøblere, ordne ting som det skal være osv, så det får komme bilder av det senere :) Det ble ikke noe fancy svænski, men det gjorde seg med en plass å spise! ;)

Vi fikk også bort pallebordet i helga, litt trist, var jo litt glad i det, og brukte litt tid på å få det slik vi ville ha det.. men med spisestue, så ble det ikke mye plass til overs til et stort pallebord.


Jeg har innvadert leiligheta med litt rosa detaljer, hihi. Jeg dro på Ikea bare for å kjøpe denne rosa boka.. og synes den passer der- hva syns du? Ser nå at hermetikkboksen kanskje ikke passet helt inn..hihi ;)

Har også kjøpt nye puter til sofaen, her er to av dem.. da samboeren ikke vil flytte seg ut av sofaen, får det nøye seg med ene siden av sofaen nå ;)
Liker den hvite ganske godt, den er fra Ellos og til en fin pris. Den svarte puta  fra Kid kjøpte jeg også her en dag. Sølvputa er fra 2008, og tror den ble kjøpt på Bohus i sin tid. 


Koselig tekst :)


Nå skal jeg prøve å få ordna litt på soverommet :)

Ha ei fin uke!

Natalie

5 kommentarer:

 1. Liker teksten både i den sorte rammen og den på puta :) mange fine detaljer! Jeg har tenkt meg en tur på Ikea i dag :)*♥*

  SvarSlett
 2. Så koselig at du la merke til bildet mitt på Øyeblikk.net og tok deg en titt:)
  Koselig hylle og likte godt både puten og plakatene dine med tekst. Jeg må nok gå til innkjøp av Washi-teip selv og, enkel måte å friske opp litt.

  Lykke til med bryllupsplanene;D

  SvarSlett
 3. Puta med tekst så veldig fin ut. Søt tekst. Jeg har like puter som den svarte din, men i grått :)
  Regner med at vi får se den nye spisegruppa etterhvert!? :)
  Klem

  SvarSlett
 4. Åh, Så fin den var den hylla! Kjempefin blogg, Natalie. Måtte google deg for å finne den igjen! Ha en fin dag! Klem :)

  SvarSlett
 5. Suppe er jo så godt! Og den blomkålsuppa går det vel ikke an å lages enklere. Må ha litt salt oppi da, hvis ikke blir den fort kjedelig. Hehe. Så koselig at du la deg til som følger! Jeg følger også deg ;) hihi. Håper du har en fin kveld! Klem :)

  SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)