mandag 13. februar 2012

Mandag og takketale

Da var det på'n igjen med ny uke, og nye muligheter? 
For min del betyr det iallefall at jeg nærmer meg eksamen (igjen) og må begynne å lese. Jeg må si jeg er fan av skippertak-metoden, noe som jeg burde prøve å endre ;)

I helga har vi hatt besøk av et vennepar fra Molde, som skal ha beiibii i mai. Føler alle rundt meg skal ha barn nå, men jeg skal nok holde ut en stund til ;) Det blir nok beibier og kose med framover iallefall! :)
Så i helga har vi shoppa og kost oss masse med spill og mat;)Jeg planlegger også en give-away straks!
Jeg hadde jo ikke noen som helst tanker om at noen skulle gidde å "følge" min blogg her eller at noen skulle kommentere her hos meg- jeg er speechless ;)
Jeg laga bloggen enkelt å greit for å ha noe annet å gjøre enn å bare sitte hjemme å studere (jeg er fjernstudent) og se i veggen, siden jeg i høst ikke hadde rett på stipend/lån, dvs at jeg kan "takke" dere og bloggen for å greie meg gjennom en hard høst/vinter med lite penger i lommeboka, og med lange dager. Jeg kunne tatt på meg en jobb, men måtte satse på å tjene inn nok studiepoeng, så jeg kom meg videre- and I DID!:) Jeg fant også ut at man trenger ikke å ha masse penger for å ha det fint, eller for å skrive en blogg, det finnes jo såå masse billige metoder på å få det fint hjemme, og masse rimeligere alternativer:)

Så derfor lager jeg en give-away, for at jeg er så heldig at akkurat du tar deg tid til å lese bloggen min. Jeg er ikke noen verdensmester i interiør, jeg er elendig på å ta fine bilder og jeg har ikke Eames-stol i stua (I wish). Likevel håper jeg at det kommer noe fornuftig her ;)

Så tusen takk for at DU stikker innom meg idag, og gleder meg videre til all inspirasjon fra dere:)Stor klem fra meg! :)

16 kommentarer:

 1. Sånn hadde jeg også det..Bloggen var opprettet for meg selv og mitt fritidsproblem:P Men at det etterhvert skulle bli så mange snille som ville følge er jo bare såå koselig:D:D

  Koselig med give away da:D Det er supert det;)

  SvarSlett
 2. Hei på deg!!
  Gøy du var innom meg, takk for du la igjen en hilsen:-)))
  Du har jo et sofabidrag klart her, kjempefint!!! Fine kombinasjoner med rosa, gråttt og ugle:-)

  Fin kveld til deg:-))))
  Klem

  SvarSlett
 3. Så fine bilder, ser veldig koselig ut hos deg!
  Fine puter, har putedilla jeg :)
  Ha en flott kveld!

  SvarSlett
 4. Ja, bloggen kan gjøre underverker på kjedelige dager. Selv opprettet jeg bloggen under en sykdomsperiode for å ha noe å fylle dagene med uten å bruke for mye energi. Og den har vært gull verdt!

  Ha en finfin kveld

  Lotte

  SvarSlett
 5. Takk for koselig hilsen inne hos meg:) Så fint du har det! Hvitt, rent og delikat! Digger den ugleputa:) Ha en superduper kveld:)

  SvarSlett
 6. Synest du har ein kjempeflott blogg,legger meg til som følger:)
  Ønske deg ei fin uke:)

  SvarSlett
 7. Hei på deg og takk for koselig hilsen hos meg. Puten er kjøpt hos Bolina på Stabekk, men det er en stund siden. Så noen tilsvarende for ikke lenge siden, men kommer dessverre ikke på hvor. Skal prøve å huske på deg om jeg kommer på det. Fin blogg du har også. Blogging er en hyggelig fritidssyssel. Lykke til med eksamenslesningen:-)

  SvarSlett
 8. Kjempefin sofakrok du har og digger den ugleputen! :) Tusen takk for koselig kommentar hos meg. Den planten vet jeg dessverre ikke hva heter, men mulig det er en slags Corokia?

  Ha en fin uke!

  Klem Lene

  SvarSlett
 9. Så fin sofakrok du har, koselig. Og takk for hyggelig kommentar hos meg:) Legger meg til som følger.

  SvarSlett
 10. Tusen takk for koselig kommentar hos meg!
  Kjekk blogg du har
  Og jeg likte sofakroken din
  Masse lykke til med lesingen. Kjenner til skippertakene, ja, hihi :)
  Ønsker deg en fin kveld
  Klem Tonje

  SvarSlett
 11. Tusen takk for din kommentar inne hos meg, så hyggelig å finne veien hit også. Liker ditt fokus på å kunne skape noe fint for få midler.. det er jo så rett, det handler jo bare om å se muligheter... Kikker videre her inne. Stor klem Birgitte

  SvarSlett
 12. Jeg LIKER at sjokkrosa sniker seg inn :)) Klart folk vil følge bloggen din. Du er søt, flink til å fotografere og alltid positiv :))
  Jeg kjøpte beina ( akrylbeina) fra ei dame for 2500 kr helt til hun gikk tom. Nå tar jeg det inn for å lage bordene. hadde ikke tenkt å selge. MEN bare for å finasiere containerkjøpet mitt fra Kina MÅ jeg selge noen... bare noen få. jeg må ha 2000 for å dekke utgiftene. jeg bruker å ta ca 6000 for bordene mine.
  Er du intressert må du si i fra... ellers må du følge med i bloggen. tenker å ha en give away der premien er nettopp slike bein :)

  Takk for komplimentet om håret. du er nå søt :)) Klem <3

  SvarSlett
 13. Tusen takk for koselig kommentar fra deg hos meg : )
  Og det er så riktig som du skriver, at man trenger faktisk ikke
  så mye penger for å gjøre det fint - det beviser jo du!
  Synes du har det kjempefint : )

  Håper du har en fiin valentinsdag!
  God klem fra Elisabeth

  SvarSlett
 14. Fiiin uglepute! Og...litt misunnelig på kremmerhusetkoppen din! Har sett de rundt omkring på blogger - og har nå fått lokalisert hvilke butikk den kommer fra!

  Du har en oppfriskende blogg!;)

  Ha en hjertego' kveld! - håper alt står bra til med Knut!

  Rikke;)

  SvarSlett
 15. Jeg LIKER sånne blogger som ikke bærer preg av at innehaveren har en haug med penger, hvor det alltid er ryddig i hjemmet og hvor alt er perfekt! Så takk for at du la igjen kommentar hos meg, slik at jeg fant deg!

  Sofaen heter Palma og er fra Bohus :-)

  Gleder meg til å følge deg videre!

  SvarSlett
 16. Hello Natalie,

  I really like your home :) and your blog as well! I am your new follower!

  I have a blog too and it would be nice if you visit and maybe follow back? <3
  www.aboutblackponies.com

  Have a nice week, xoxo Sophia

  SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)