torsdag 19. april 2012

Gull og glam..

...på soverommet! Her er det alt annet en hvitt og kalde farger, men heller lunt og koselig. Vi har malt soverommet i fargen muskatnøtt, og er fornøyd med den farga. Så spriter vi opp med litt gull og hvite elementer. Det er fortsatt ikke helt ferdig, men det sier vel alle når man ikke er helt fornøyd enda ;) mihii


Hjemmelaget sengegavl :)

  

 Veldig glad i gullputa jeg fant på HM Home da vi var i Oslo tidligere i år ;)

Jeg fant et tv-bord tidligere i år som skulle gis bort på finn, og fant også ut at samme dama skulle gi bort sminkekommoden sin! Jeg tok begge deler, så klart! ;) Sminkebordet blir vel ikke akkurat brukt til daglig annet en til å pynte og det rommer alle mine armbånd i skuffen (det er maange) ;)
Vi har også valgt å pynte litt med naturlige detaljer, og både koraller og skjell fra ferieturer har kommet til sin rett her. Et lite rådyr og noen kongler er også plassert på bildehylla. post signature

15 kommentarer:

 1. koselig soverom! :-) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. LEKKERT natalie:):) Dette liker eg veldig godt:):) Lun og herlig atmosfære:)

  Ønsker deg en flott dag videre:)

  -klem silje-

  SvarSlett
 3. Så fiiiint! Skikkelig koselig! Liker litt glam jeg vettu:D Klarer aldri å bestemme meg helt for hvordan jeg vil soverommet skal se ut..Har vært innom denne stilen flere ganger i hodet mitt:D Du gjorde det ikke lettere nå;) Nydelig!

  Du var ikke langt unna sannheten der du så for deg meg danse med moppen og synge etter Britney;) Hun har noen goooode ryddelåter;) Skal rydde mer i dag..Og da blir det ''ryddemusikk'' på Spotify på full guffe igjen:D

  SvarSlett
 4. Ååå..for et fint soverom! Så lekkert gjennomført! :) Veldig lunt og fint :) Og så moro med så lekre møbler osm gis bort:)

  Ha en fin dag videre og kos deg:)
  Klem Lisa:)

  SvarSlett
 5. Nydelig soverom! :)
  Her må det være deilig å være! Jeg pusset opp soverommet i påska, og er så fornøyd ;) Deilig med forandring!
  Nyt torsdagen!
  Klem
  Camilla

  SvarSlett
 6. SÅÅÅÅ lekkert Natalie!

  Mine favorittfarger når det kommer til soverom!

  Ha en fin kveld

  Klem
  Lotte

  SvarSlett
 7. Nydelig soverom! :)
  Det ga meg masse inspirasjon :)
  Ha en fin kveld!

  Klem

  SvarSlett
 8. Så lekkert soverom dere har! Vi pusset opp soverommet for bare litt over et år siden, men jeg kjenner jeg vil ha forandring allerde;) Det er altfor hvitt, det ser så mye lunere ut med litt varmere farger:)

  klem klem

  SvarSlett
 9. Så lunt og lekkert soverom! Her ville jeg ha sovet godt:) Skal male soverommet her i løpet av sommeren, og dette bildet forsterket min tro på at beige/brunt blir knallfint på soverommet

  SvarSlett
 10. Så fint soverom med nydelig tapet!
  Heldig du er som har gjort kupp på Finn, prøvde meg senest på fredagen på noe som skulle gis bort, men var for sent ute som vanlig..;)
  Koselig at du ble med på min give away, etter hva jeg kunne se hadde du tatt full pott så slang på et par lodd ekstra til deg;)

  Ha en finfin start på uken!

  SvarSlett
 11. For et lekkert soverom!!

  Klem

  SvarSlett
 12. Kjempe lekkert soverom:-) Likte veldig godt fargesammensetningen, tapeten, sminkebordet. Hadde lett kunne lagt meg i denne senga:-)

  SvarSlett
 13. Så utrolig lekkert! :D

  Veldig lunt og varmt, og veldig delikat!

  SvarSlett
 14. Det ble veldig fint med de fargene!
  Herlig å få tak i forskjellige ting som dessuten er billige...(les: gratis)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)