mandag 23. april 2012

In ze bathroom

Badet e vel kanskje ikke det man blogger om? Whatever, jeg vaska badet her en dag.. tjohoo, og tenkte like godt jeg kunne øve meg på å ta bilder med dårlig tilgang på dagslys.. okei, kanskje ikke de beste bildene - men jeg slenger ved noen likevel ;) hihi.

Badet var nyoppusset da vi flyttet hit i fjor, og vi er egentlig ganske fornøyd med det. Litt lite er det kanskje, men stort nok til oss to ;)


Litt vanskelig å "pynte" på badet, men vi prøver å holde samme stil som vi har på stua, svart/hvitt og små "tøffe" (alt ettersom?) detaljer ;) Hengeren ovenfor er fra Living, jeg har flere og digger de! Finnes i forskjellige typer, denne er vel egentlig beregnet til å holde barberhøvelen, men jeg bruker de både til smykker og håndklær ;) Badematten er også fra Living :)


Jeg har litt for masse dill & dall (smykker,øredobber,vesker, ringer osv) - og prøver derfor å pynte litt med det, da det fylles opp i skuffer og skap ;) Jeg er veldig fan av dørknaggene, har den også på soverommet til flere vesker (jeg har alt for mange vesker) og en haug i skuffer! But I like it! ;)Over toalettet har vi den kjære "Kardemommeby-loven", greit å bli påmint ;)
Klem Natalie

4 kommentarer:

 1. Så fint bad dere har og mange fine detaljer,veldig fint å henge opp smykker o .l ,eg har masse i skuffene eg og,men badet mitt er ikkje bloggbart,må pusse opp litt først:)
  Ein fin dag og ei fin ny veke til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for besøk på bloggen min!
   Tok meg en tur hit til deg jeg, og her var det kjempetrivelig!! Herlig bad! Og vesker...ja....eeeeeeelsker vesker! Kan man egentlig få nok??! ;)

   Legger meg til som følger!:)

   Klem
   AK!

   Slett
 2. Hei :) saa koselig at du titta innom meg! :) jeg kjenner meg igjen i det du skriver om alt for mye dill og dall! hihi! koselig dere har det paa badet!

  Puten du spurte er en omsydd singlett som jeg kjøpte for ett aar tilbake! :) er superfornøyd med den! ;) gullputa di var ogsaa superfin! koselig blogg som jeg ønsker aa følge! Artig med siden paa facebook! :)

  ha en fin dag :)

  klem/Lisa

  SvarSlett
 3. Hei :) Hyggelig at du ville bli følger hos meg - velkommen :)

  Synes badet deres matcher godt stilen i stua. Liker'e! Våre bad er veldig enkle, men enda enklere/typisk baderomsinnredning. Skulle gjerne hatt noe annet, men må gjøre det beste ut av det. Så nå søker jeg etter inspirasjon! Jeg ønsker å skape en koselig og landromantisk atmosfære og badet er i grunn litt "kaldt". Så her har jeg en utfordring foran meg :)

  Ha en fin dag!

  Klem fra Landlivets Lykke!

  SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)