fredag 30. september 2011

På ønskelisten akkurat nå...

I og med at jeg er student, og type veldig blakk for tiden (får ikke støtte fra Lånekassen dette semesteret), så lever jeg på...kjæresten min.
Det vil altså si at shoppingen er nedprioritert til jeg får lån/stipend igjen (håpehåpe jeg får støtte etter jul!). Jobber ekstra i hjemmesykepleien, men nå når det er snart eksamen MÅ jeg prioritere skole.

Men hvem har vel ikke sagt at jeg ikke kan ønske meg noe? :D

Her er ønskelista mi nå;

Denne lykta fra Åhlens 189,-:
Dame og manneknagg, Åhlens, 12,-/stk:


Bildehylle i hvit, IKEA, 119,-
Banksy-bilde, finnes på eBay til ca 160,- (lerret, men uten treramme, men den lages lett selv):
Driver også å pusser opp soverommet vårt! Har malt veggene i muskatnøtt (etter inspirasjon fra Lindevegen's blogg!), så har vi akkurat bestilt en tapet som skal være bak senga (kontrastvegg). Håper den kommer snart! Kjøpte den på eBay (veeeldig glad i eBay!), og såå masse billigere :)

Den ser slik ut:

Har også bestilt sengetøy på Ellos, ikke like enkelt å finne sengetøy når vi har dobbeldyne fra Ikea, men kjøpte disse:
Dette var kanskje ikke det fineste, men synes det var verdt 125kr :)Denne tror jeg kommer til å passe godt på soverommet som skal være i beige/brune farger:)


Vi har et ganske lite avlangt vindu på soverommet, derfor ble det vanskelig å velge gardin, vi valgte heisgardin i denne varianten, denne skal også være ganske lystett, ser kanskje ikke så veldig fin ut på bildet, men vi prøver (så får vi heller returnere om den ikke faller i smak) :)

Har også falt helt for denne lysestaken fra Bohus til den nette sum 499,-. Har egentlig lyst til å ha den både på stua og soverommet :)

Uff, nei nå er det natta på meg! Skolearbeidet venter på meg imorratidlig! :)

post signature

5 kommentarer:

 1. Så gøy at du har fått deg blogg=) Jeg tittet nok innom her en gang i blandt ja=). Ha en fin dag=)

  SvarSlett
 2. Hei hei!

  Koselig at du ble med på min giveaway! velkommen inn i bloggverden! Blir spennende å følge deg videre.

  Klem Lene

  SvarSlett
 3. hei:):) ¨

  så utrulig kjekt at du har laget deg blogg:) dette blir spennende å følge med på:) alltid kjekt åf å nye interiør blogg venner:)

  nå gler eg meg til å følge med på bloggen din, og se hva du kan:):)

  du har vertfall gjort et godt valg når det kommer til farge på soverommet:) men et tips her, fargen tar veldig mye, så ikke drep den ned med for mye beige og brunt:) bruk gjerne mye hvitt til fargen:) da står den fremm på en mer ekslusiv måte, og du får en fantastisk kontrast:) ville heller brukt brune og beige farger i puter i senga:):)

  lykke til med bloggen, dette klarer du kjempe bra:):)

  -klem silje fra lindevegen-

  SvarSlett
 4. Tusen takk for svar, Silje! :) Har kjøpt et beige/hvitt sengeteppe, og skal ha lysere pynteputer tror jeg! ;) Skal også få noen hvite rammer på veggen, og jeg har samme lampa som deg (den fra Ikea), hadde den over senga før, men følte den hang så langt ned i senga, men skal prøve å ordne det bedre! Så har jeg akkurat laga ferdig sengegavl- håper det blir bra :) Venter bare på tapeten nå, så vi får gjort ferdig resten:)

  SvarSlett
 5. Sommerjenten og Solfrid: Så koselig at dere tok turen innom! :) Skal prøve å få tatt mer bilder av leiligheta etterhvert også :)

  SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)