fredag 30. september 2011

Soverommet FØR :)

I og med at vi pusser opp soverommet, tenkte jeg at jeg kunne dele bilder av soverommet vårt, sånn som det så ut da vi kjøpte leiligheta :) Jeg er selv veldig glad i at vegger skal være hvite og lyse, men følte veggene på soverommet ble "for" lyse, det ble en sånn "sykehuseffekt". Kommer til å legge ut bilder av soverommet etterhvert som vi får opp tapeten og slik, akkurat nå er det bomba der ;)

Her er soverommet DA:

Vi har kastet ut de stygge klesskapene der, og erstattet hele veggen med PAX garderober fra IKEA, så vidt vi fikk inn det siste skapet, da vi hadde målt 50cm, og skapet var 50cm, men rommet var ikke helt bent, så vi måtte høvle av litt av skapet for å så presse det inn med MAKT, tror ikke vi skal ha med oss de skapene når vi en gang flytter...for å si det sånn:) Så malte vi de to veggene i muskatnøtt. I og med at rommet har en slags tapet med struktur i, så måtte vi sparkle igjen veggen bak sengehodet for å få en slett vegg, i og med at vi skal ha tapet her, det har heldigvis kjæresten min tatt seg av ;) Skulle forøvrig ønske alle veggene i leiligheta var slette, meeen..nei, tror heller ikke vi orker å by oss ut på det med det første ;)

Jeg har lagde sengegavlen:
Beklager at jeg er en elendig fotograf! ;)

Okei da, soverommet :Nydelig eller hva? ;) Det ser faktisk enda VERRE ut...du ser jeg har prøvd å unnlatt at alt rotet OPPI senga skal vises...huff, har litt å gjør:)

Nei, nå er det litt skolearbeid, er det noe dere lurer på så er det bare å spør altså :) Driver å planlegger pallebord nå, har fått det i stua, men så ble jeg veeeldig usikker! Får se hva det blir til ;)

Snakkes senere :)


post signature

2 kommentarer:

  1. Hei Natalie! Tavlen kjøpte jeg på MOLS på sandvika storsenter. Den var opprinnelig brun i rammen,. men jeg malte den hvit:) tavle maling kan du jo male rett på en vegg eller du kan evt male på en sponplate eller noe lignende og sette en ramme på ! Flott blogg du også har, legger meg til som følger jeg! Ha en fin dag:)

    SvarSlett
  2. Takk for tips, da blir det nok tavle i ramma mi ;) Så koselig at du la meg til i lista di, nå er jeg følger av deg og! Håpe du tar turen tilbake! :) Ha en fin dag du også!:)

    SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)