søndag 9. oktober 2011

Lørdagskos

Allerede søndag igjen! Helga har egentlig ikke vært særlig interessant, har prøvd å lese til eksamen stort sett, men på lørdag var vi på besøk hos et vennepar av oss som akkurat har kjøpt leilighet- de pusser opp kjøkkenet sitt og det blir såå fint! Glemte helt å ta bilde :( Men kjenner jeg er skikkelig misunnelig og får lyst på ny leilighet med en gang jeg ser større kjøkken enn vårt (og det er ikke til å unngå...). Men ellers er jeg veldig fornøyd med leiligheta, iallefall soverommet, er fornøyd med at det er litt romslig og har stoore garderobeskap! ;)

Etter eksamen imorgen, skal jeg gjøre ferdig småtteri på soverommet, så skal jeg få lagt ut bilde av det (..endelig), så får vi håpe dere synes det ble like fint som jeg syns :) Det blir jo så klart ikke 100% ferdig, men bilder skal bli ;)

Her er litt av stua vår iallefall, den er ikke kjempestor, men blir ikke særlig større av at vi har en gedigen sofa :) Men er fornøyd med den, så den blir ikke bytta ut med det første ;)

Vi lagde oss taco på fredag, så det ser litt kaos ut :) Her ser dere også pallebordet (som ikke er ferdig...må beise og kaanskje få på hjul).


Har ikke strøket liftgardinene enda... det blir ;)

Lammeskinnet begynner å bli slitent, men Knut Louis (katta) er så glad i det, at det får bare være inntil vi kjøper et nytt! ;)

Min kjære har bursdag på torsdag, men "heldigvis" kjøpte familien min FIFA12 til han, så han fikk åpne gava igår...så har iallefall han noe å gjør på, mens jeg sitter i senga med sosiologi ;)

Gleder meg til dagen i morgen er ferdig, da kan jeg endelig vaske, rydde og gjøre ferdig småtterier.. har ikke vært prioritert siste uka ;)

Ha en fin søndag alle sammen :)

post signature

2 kommentarer:

 1. kjempe fint dere har det:):) hva har du gjort med pallebordet?:) eller hva skal du gjøre med det:)

  gleder meg til å se soverommet nå:)

  -klem silje-

  SvarSlett
 2. aaw, takk! Pallebordet er kun pusset egentlig, ble små hull mellom hver planke, så vurderer å tette det med silikon, usikker enda..hva tenker du? :) Så skal jeg beise det i en farge, bare veldig usikker på hvilken. Likte din farge, men tenker kanskje det blir mye grått i stua, og kanskje jeg burde ta meg lysgrå mot hvit? Hm.. :) evt enda mørkere enn sofaen på en måte :) Så troor jeg vi skal ha på hjul, ikke for å ha det så synlig, men mest for vaskinga sin del, teppet vårt er ikke så enkelt å støvsuge, så må ta hele med ut, da ville det kanskje være mer praktisk med hjul på bordet, men vil ikke ha noen som synes så veldig ;)
  Soverommet kommer! :) Mye igjen, men har jo å gjør på da ;)
  klem:)

  SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)