onsdag 5. oktober 2011

Lykke


Love you honey!

post signature

Posted by Picasa

8 kommentarer:

 1. Så koselig da :) Kjempe fin blogg du har fått deg :) jeg har så lyst på blogg her inne. Blogspot! men synes det er så vanskelig med design og skjønner ingenting innpå her. Har blogg her, men den er ikke i bruk :P Synes blogg.no er MYE enklere, men ikke like fint og ikke like mange muligheter...Må ha meg en bloggnerd her som kan forklare meg tror jeg ;)

  Klem Tonje

  SvarSlett
 2. Det er ikke så vanskelig! Alt du lurer på finner du ved og google det ;) hehe. Lærer hver dag :) Sjekket blogg.no først, men så ut som det var mer muligheter på blogspot sånn sett ja :) Stig hjelper deg nok ;) (Ikke at Aril hjelper meg noe særlig...) :P

  Klem:-)

  SvarSlett
 3. Synes det var vanskelig jeg. Også eier jeg ikke tålmodighet da!! :) Stig hjelpe meg? Er vel bedre på data jeg enn han *skryte* ;) Jeg må jo legge deg til favorittene mine nå da, så jeg kan følge med deg! Trivelig det å se hvordan du har det i trøndelagen :)

  Klem :)

  SvarSlett
 4. Hehe, da blir det verre ;) Men det er ikke særlig vanskelig altså ;) Si fra om du skifter hit, så skal jeg prøve å være liiitt til hjelp, selv om jeg er bare i nybegynnerfasen enda ;) Takk! Blir nok flere bilder og slik etterhvert, men har eksamen mandag, så skal prioritere den nå først ;) La til deg og! :)
  -nattaklem-

  SvarSlett
 5. Ok, da kommer jeg sikkert til å plage deg etterhvert ;) Du hadde jo kjempe bra design! Lykke til med eksamen! Har prøve på onsdag jeg og har enda ikke lest, så burde tatt ett "bokdykk" jeg også ;) Vi snakkes Natalie :)

  Nattaklem :)

  SvarSlett
 6. Bare koselig det! ;) Takk for det- studerer du nå? :)

  SvarSlett
 7. Ja, jeg går helsefagarbeider mens jeg jobber så blir det psykisk helsevern til neste høst :)
  Nå ble jeg minnt på at jeg burde lese! Søren også...Hehe

  SvarSlett
 8. Åhh,det lurte jeg å på å gå, men skal prøve å gjøre meg ferdig her nå først..har vel egentlig ikke begynt skikkelig engang..puhh :(

  SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)