tirsdag 4. oktober 2011

Verdens minste kjøkken

Da var visst helga over, og tilbake til å lese til eksamen som er om akkurat en uke! :( Helga går usannsynlig raskt, men vi har fått kost oss med oppussing og litt kos innimellom ;)

Har endelig fått lagt meg i senga etter en lang dag, og kjøkkenet ser IKKE ut etter at vi har skippa oppvasken siden søndag. Ja, du hørte rett, oppvasken! Vi har nemmelig et utrolig lite kjøkken, i sikringsskapet så står det faktisk; hybelkjøkken. Det er helt forferdelig egentlig, ikke bare at vi må vaske opp for hånd, men det hoper seg opp uansett, vi har ikke plass til tørrvarer, ikke til noe pynt, heller ikke til oppvaskmaskin- så it sucks.

Disse to er bilder fra prospektet før vi kjøpte leiligheta, og bildene er "strukket".. :p
Lagde smoothie her på lørdag, bare da ble det fult på benken, vi har jo kun EN benkebredde å bruke. Lenge leve studentlivet :) Blir bra når jeg er ferdig utdanna (ettellerannet) og har råd til hus!:) Men må nok nøye meg med en liten leilighet i noen år til...har iallefall kommet meg ut fra kollektiv-livet ;)


Nå er det sengetid, ha ei fin natt søtiser, utrolig hyggelig med tilbakemeldinger! :)

post signature

2 kommentarer:

 1. oi det var lite, sjønner "probleme" ditt, men du kan jo gå til innkjøp på en kjøkken øy på hjul da? eg veit ikke om det er plass, men det er utrulig praktisk om du har plass til det, da ka du stå der og tilbrede mat:)

  ha en flott dag videre:)

  -klem silje-

  SvarSlett
 2. Ja, det er helt forferdelig lite ;p hm, har tenkt at det har jeg ikke plass til, da blir det liksom i stua, men sjekket på Ikea's sider nå, og de hadde små trancherbord, kanskje jeg kunne kjøpt et sånt og hatt i kroken mot soverommet :) Bra tips! Uansett er det nedtur å ha så lite kjøkken :P Eide ett hus før, det var såå luksus, men nå som jeg studerer, kan vi ikke ta oss råd til det :/

  Klem Natalie

  SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)