søndag 2. oktober 2011

Tapetsering igang

Helgen har gått til stort sett tapetsering (av EN vegg), har gjort det en gang før, men kunne ikke huske at det var så vanskelig... heldigvis har min kjære en kompis som er maler/tapetserer (men bor så klart ikke i Trheim), så vi ringte om tips etter å ha hengt opp en lengde, og fant ut at det var i overkant MYE blærer og lim kanskje.. Heldigvis hadde vi bestilt to ruller, så vi kunne rive den av å begynne på nytt.
Ble mye bedre etterhvert, og vi ble fornøyde- selv om det ikke ble helt perfekt.
Måtte prøve å sjekke hvordan gavlen passet imot veggen, da jeg var usikker på dette (fordi vi bestilte tapeten på nett fra England, og egentlig ikke visste om hvordan den egentlig så ut).
Men vi ble fornøyd, og synes også den passet sammen med rommet... måtte også hive på sengeteppet vi kjøpte på Ikea i beige, og det passet også. Hurra! :) Tror jeg blir fornøyd med soverommet, er så klart litt å gjør igjen... som male lister, vinduskarm, kaanskje male over veggene en gang til (ble litt knapp med maling) og henge opp lampa i taket - og handle inn bilder/noe til veggene, men det haster vel egentlig ikke...bare litt. ;)
Merket også STOR forskjell på lyset i rommet nå, og sånn det var før... rommet har jo blitt endel mørkere enn sist, og vi ser virkelig at vi trenger vi den lysekrona over senga, samt hver sin lampe på sidene :)

Ble ikke gjort så masse med pallebordet i helga, men Aril skal kanskje ta det med til jobben senere å pusse litt, mens jeg skal dille på rommet. :)

Ikveld kommer min gode venninne, Ann Helen på besøk. Vi skal ha kosekveld, som innebærer jentefilm, godteri og brus- passer perfekt idag ;)

Ha en fin søndag alle sammen :)

post signature

4 kommentarer:

 1. ser utrulig bra ut i fargekombinasjonen mellom tapet og vegg, her ser det ut til at du har gjort en god jobb:) sengegavelen ser jo bare lekker ut da:) hvordan har du laget den?:):) eller hvor har du fått tak i stoffet?:)

  venter spent på helhets bilde nå:):)

  -klem silje-

  SvarSlett
 2. Åå, tusen takk Silje! :) Koselig med tilbakemelding :) Fikk ideen av denne bloggen: http://katrinesfoto.blogspot.com/2010/09/hvordan-lage-sengegavl.html :) Kjøpte stoffet på Ikea faktisk! :) Det kjedelige er at det ser ut som den nupper litt, det er jo lin.. (her er stoffet; http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/70029123/#/30196944/)
  Skal komme med helhetsbilde snart, må bare få kjøpt litt ledningsholdere eller hva det heter...for nå henger det og slenger overalt ;) Blir nok å vente litt med bilder da, men skal nok få ut et bilde uansett :D

  klem Natalie :)

  SvarSlett
 3. Så hyggelig å se en "tønder" her. ja for litt er du, siden du bor i Trondheim. tapeten din så kjempefin ut. Den kommer nok fint på veggen uten mye pes. Jeg har aldri klart det da :)

  Tusen takk for kommentar om soverommet mitt. Veldig hyggelig. jeg la meg til som følger. Skal bli artig å se...og så syns jeg bloggen din har det fineste bloggnavnet jeg har hørt.
  Stor klem <3

  SvarSlett
 4. Hei Irina :) Så koselig at du la meg til, og i det hele tatt tok turen til min nyoppstartede blogg ;) Har litt å sette meg inn i, fant jeg ut :)

  Så kjekt at du synes bloggnavnet var fint, føler det passer meg, så derfor ble det, det navnet :)

  Stor klem fra "bittelitt trønder" ;)

  SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)