tirsdag 25. oktober 2011

Utestemning og noe nytt til stuen

I dag fant jeg ut at jeg bare MÅTTE på Ikea for å kjøpe en hylle til kjøkkenet, til min kjære sa jeg at stakkars Tore (vår nye kampfisk) måtte ha en akvarieplante, og Aril som er blitt glad i fisken allerede, bet på ;) Greit å ha noe å lure de med på, neste gang skal jeg bruke "husker du ikke at de hadde pølser i brød til 5 kroner?" ;)
Men når man vet helt hva man skal ha, og kjæresten er nøye på at man KUN ser på hva som står på handlelisten, da går det bra og til og med han overlevde ;)
Siden kjøkkenet vårt er så lite, har vi stort behov for oppbevaringsplass, og med to skap til oppbevaring av mat, kjøkkenklær, lyspærer, smertestillende osv, blir det fort ganske så fullt. Vi har tidligere hatt en lackhylle på  kjøkkenveggen, med to oppbevaringsbokser, men idag kjøpte vi enda en flygehylle og hang den høyt. Der har vi nå fått 4 oppbevaringsesker, og mye bedre plass i skapet :D


Kanskje ikke kjempefint, men veldig praktisk ;) Dymofiserte boksene med; tørrvarer, bakevarer, krydder og first aid ;)


Vi hang også samme hylla opp på badet, bare i høyglanset. :) Aril har fått stått på idag, godt med en snill kjæreste som hjelper til, når dama får nye ideer (som helst skulle skjedd igår) ;)

Etter å ha slitt med å henge opp på både betongvegg (kjøkkenet) og på flis, ble det......pepperkaker på oss ;) Hater å innrømme det, men eska sto så fint rett foran meg på Ikea idag..og 25 kroner... da ble det pepperkaker og Ylvis på oss ;)Prøvde også å pynte litt ute på trappa, med kassen jeg kjøpte på loppemarked. Oppi den dekte jeg med mose, noe greiner fra et tre, og lyng. Kjøpte også en billig lykt fra Ikea idag, som fikk æren av å stå ute (orker ikke bruke masse penger på dette, da det er sannsynlighet for at det blir tatt, den store lykta er støpt fast ;))

 Dette var egentlig et 5minutters-oppdrag da vi drev på å styra med å få opp hyllene. 
Så skal bli bedre etterhvert. Lyste iallefall opp en grå og kald høstkveld på Møllenberg :) Skal prøve å få kjøpt en figur eller noe til  ha i kassen, ble litt tomt. Har du ideer, kom gjerne med de ;)
 Skal komme tilbake med bedre bilder senere når jeg har fått ordna litt... var litt mange folk som gikk forbi da jeg drev på, så ble litt flaut da jeg tok frem kameraet, så det bars rett inn igjen ;)
Kjøpte meg også et gevir idag(!!) :) Har hatt lyst på det lenge, og fant det tilfeldigvis på en kjøp og salg side på Facebook. Det var mye større enn forventet, men kjempekult! :) 
Har noen større planer for stuen etterhvert, og geviret skal passe bra i den plana... kommer tilbake til det senere :)Tenker å spraye det sølv eller hvitt, hva ville du gjort? :)


Klem 
post signature

6 kommentarer:

 1. Fin blogg du har, kommer gjerne innom igjen:)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg:) Setter stor pris på at du ville legge deg til som følger:)

  Det er så spennnende å oppdage ny blogger, så nå gleder jeg meg til å se meg om her inne hos deg:)

  klem Jennifer

  SvarSlett
 3. Ble veldig bra med litt dymofisering på eskene:D Og du har pyntet det veldig fint utafor deg..Mangler litt plass å sette sånn ute jeg..naboen har tvillingsønner som løper og slenger sykler rundt om seg..så det er liksom ikke helt greit å finne et sted det kan få stå i ro:P Gleder meg til å se hva du kommer til å gjøre meg geviret:D Legger meg som følger hos deg jeg:)

  SvarSlett
 4. ..og btw..pepperkaker!:D haahaa! Fikk litt lyst på jeg også nå..hvorfor måååå man liksom vente til Desember?

  SvarSlett
 5. Hei Hei!
  Tusen takk for fine ord hos meg.
  Koselig blogg du har :-)
  Å du som det fristet med pepperkaker....

  Geviret ville jeg beholdt som det er
  eller malt det hvitt ;-)
  Smak å behag. Kommer jo ann på hva det skal brukes til :-)

  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 6. Tusen takk for tilbakemeldinger, setter stor pris på det <3

  Jennifer; koselig at du stakk innom, og satte spor fra deg! ;)

  Linda; Ser den, vi har et veeldig lite inngangsparti rett uti gata, men håper det står seg. Koselig å få pynta litt ;)

  Helt enig med deg, tenkte jeg kom til å få tyn pga av pepperkakebakinga..men jeg greide ikke la være da den sto foran meg...veldig lett ;) Så kan jeg heller lage pepperkaker fra bunnen av i desember ;) hehe. :D

  Hilde; Tusen takk for innspill, tror jeg beholder den slik som den er, evt hvitt jeg også! :)

  God helg alle sammen!

  SvarSlett

Setter stoor pris på om du legger igjen en kommentar hos meg <3 Da finner jeg din blogg også :)